Ντοκιμαντέρ στο Amazon Prime ακολουθεί την πορεία της Yamaha στο Africa Eco Race Rally

Ντοκιμαντέρ στο Amazon Prime ακολουθεί την πορεία της Yamaha στο Africa Eco Race Rally

Το ντοκιμαντέρ που αποκαλείται "Η μεγάλη περιπέτεια" (The Great Adventure) ακολουθεί το ταξίδι των εργοστασιακών αναβατών Rally της Yamaha, Alessandro Botturi και Pol Tarres στο Africa Eco Race, που έλαβε χώρα τον Οκτώβρη του 2022.

YAMAHA: NMAX, άμεσα διαθέσιμο!

Ακολουθώντας μια διαδρομή που αναπαριστά την αρχική μορφή του Rally Paris-Dakar, ο Africa Eco Race αποτελείται από 12 στάδια, ξεκινώντας από το Παρίσι και περνώντας από το Μαρόκο, την Μαυριτανία και τη Σενεγάλη, οι αναβάτες που συμμετέχουν διανύουν συνολικά 6.000 χιλιόμτερα πριν τον τερματισμό στο Dakar. 

Oδηγώντας την Yamaha Tenere 700 World Raid, οι Tarres και Botturi έκαναν το 1-2 παρά το ότι ο Botturi κόλλησε στην Μαροκινή έρημο για ένα 24ωρο κατά την 8η ειδική. 

Το πότε θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αλλά η συνεργασία της Yamaha με το Riders for Health δίνει τώρα μέσω μιας φιλανθρωπικής δημοπρασίας την ευκαιρία να ζήσει κανείς από κοντά την εμπειρία του τερματισμού του Rally με δύο διανυκτερεύσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο King Fahed στο Dakar (μαζί με τις πτήσεις) καθώς και την ευκαιρία να γνωρίσει την ομάδα της Yamaha του φετινού ράλλυ κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής στο διάσημο Lac Rose. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρεθούν εδώ.