net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

"Πύραυλος" o Michael Dunlop!

Νίκη Dunlop με παρασκήνιο!

Ασταμάτητος αποδεικνύεται ο Michael Dunlop, ο οποίος έσπασε το δικό του ρεκόρ για να κάνει γύρο με μέση ταχύτητα πάνω από 133 μίλια την ώρα!

 
Ο 27χρονος αναβάτης του TT αποδεικνύεται…ασταμάτητος! Ο Michael Dunlop, αγωνιζόμενος στην κατηγορία senior του Isle of Man, κέρδισε την νίκη, πετυχαίνοντας μάλιστα μια τεράστια διαφορά 31,476 δευτερολέπτων από τον Ian Hutchinson, ο οποίος τερμάτισε στην 2η θέση. 

Ο Michael Dunlop έσπασε το ίδιο του το ρεκόρ με… το καλημέρα σας, κάνοντας μια εντυπωσιακή μέση ταχύτητα στα 133,952 μίλια την ώρα, που σε δικές μας μονάδες μεταφράζεται σε 214 χιλιόμετρα την ώρα, τον ταχύτερο –πλέον- γύρο της ιστορίας της διοργάνωσης! 
Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ian Hutchinson, ενώ ο John McGuinness συμπλήρωσε την τριάδα. 

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε το παρασκήνιο που ακολούθησε τον αγώνα, και συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Ian Hutchinson, ο οποίος έριξε βολές κατά του Michael Dunlop και είπε ότι σκέφτεται να εγκαταλείψει το άθλημα! Συγκεκριμένα, ο Ian κατηγόρησε τον Michael ότι ο ίδιος αλλά και ένας κριτής της διοργάνωσης διέδωσαν φήμες, ότι ο Hutchinson χρησιμοποιούσε μεγαλύτερα πιστόνια από τα νόμιμα. 

Ο Hutchinson δήλωσε: «Έκανα ότι μπορούσα για να του δώσω συγχαρητήρια όλη την εβδομάδα, αλλά την Τετάρτη με αηδίασε με την συμπεριφορά του! Η ομάδα του και ο κριτής, κυριότερα, προσπάθησε να διαδώσει φήμες ότι χρησιμοποιούμε μεγάλα πιστόνια και οι αγωνοδίκες μας υποψιάστηκαν έντονα, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν κάτι. Θέλω να το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα επιστρέψω στον αγώνα και απαιτώ εξηγήσεις από την διοργάνωση του αθλήματος για το τι ακριβώς έγινε!» 

Με την νίκη του αυτή, ο Michael Dunlop έχει πλέον 13 νίκες στη διοργάνωση, σε απόσταση αναπνοής από τον Ian Hutchinson με 14… 

 

IOM TT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ