Νέο Yamaha Tracer 700 2020

Νέο Yamaha Tracer 700 2020

Με σημαντική εμφανισιακή ανανέωση και αλλαγές στις λεπτομέρειες και όχι μόνο, το νέο Yamaha Tracer 700 έκανε ντεμπούτο. Δείτε το.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Μία από τις πλέον πολυχρηστικές μοτοσυκλέτες της Yamaha ανανεώνεται για το 2020: Πρόκειται για το Tracer 700, το οποίο βελτιώνεται στα σημεία και μεταμορφώνεται εμφανισιακά. Ας το δούμε λεπτομερώς.

Η εμφάνιση της Tracer 700 υπέστη ριζική αλλαγή με το νέο εμπρός φαίρινγκ να θυμίζει τις μοτοσυκλέτες της σειράς R και να είναι λεπτότερο και πιο επιθετικό. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα είναι LED, ενώ οι προβολείς είναι τύπου projector. H ζελατίνα έχει πλέον την δυνατότητα να ρυθμίζεται με το ένα χέρι, σε ένα εύρος άνω των 60 χιλιοστών.

Σημαντική αλλαγή στην Tracer 700 του 2020 αποτελεί η υιοθέτηση ρυθμιζόμενων αναρτήσεων, εμπρός και πίσω. Πιο συγκεκριμένα, πιρούνι και αμορτισέρ αποκτούν δυνατότητα προσαρμογής της προφόρτισης του ελατηρίου και της απόσβεσης επαναφοράς, για βέλτιστη συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες.

Εργονομικά επίσης συναντάμε αλλαγές, με ένα νέο φαρδύτερο τιμόνι, νέα σέλα τοποθετημένη ψηλότερα στο πίσω της μέρος προς όφελος της άνεσης του συνεπιβάτη και νέες χούφτες. Νέα είναι και η οθόνη οργάνων για το Tracer 700.

Μηχανικά, ο κινητήρας CP2 των 689 κ.εκ. έχει αλλαγές στα συστήματα ψεκασμού-ανάφλεξης, εξαγωγής και εξάτμισης προκειμένου να εναρμονιστεί με τις νέες προδιαγραφές Euro5.

H νέα Yamaha Tracer 700 θα γίνει διαθέσιμη από τον Φεβρουάριο του 2020.