To νέο Yamaha TMAX 20th Anniversary

To νέο Yamaha TMAX 20th Anniversary

To νέο Yamaha TMAX 20th Anniversary

To νέο Yamaha TMAX 20th Anniversary

To νέο Yamaha TMAX 20th Anniversary

To νέο Yamaha TMAX 20th Anniversary

Νέο Yamaha TMAX 20th Anniversary

Παρουσιάστηκε η επετειακή έκδοση του θρυλικού mega scooter της Yamaha, που κλείνει 20 χρόνια ύπαρξης – Δείτε περισσότερα.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Όπως σας γράψαμε πρώτοι στην Ελλάδα εχθές, η Yamaha ετοίμαζε μια παρουσίαση επετειακού χαρακτήρα και όλα έδειχναν, ότι μιλάμε για μια νέα έκδοση του TMAX 560. Να που λοιπόν η επιβεβαίωση ήρθε με τον πλέον επίσημο τρόπο: Την αποκάλυψη της νέας έκδοσης από την ίδια την Yamaha. Ας την δούμε αναλυτικά λοιπόν.
 
Το νέο Yamaha TMAX 20th Anniversary τιμά την 20ετή πορεία του μοναδικού sport scooter της Yamaha, που επηρέασε την κατηγορία πιθανόν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο. Όντας πιο εξελιγμένο και ισχυρότερο από ποτέ, το TMAX 20th Anniversary θα διατεθεί μόνο σε 560 κομμάτια, ευθεία αναφορά στον κυβισμό της τελευταίας γενιάς του μοντέλου.
 
Κεντρικό σημείο της εμφάνισης του νέου επετειακού μοντέλου αποτελεί το «πλαίσιο από σφυρήλατα ανθρακονήματα», όπως η Yamaha το χαρακτηρίζει: Τα fairing σε σχήμα boomerang, το μπροστινό φτερό και η ασπίδα θερμότητας του σιγαστήρα είναι φτιαγμένα από το υλικό, το οποίο φέρει μια μοναδική εμφάνιση για κάθε μοντέλο κάνοντας το έτσι ανεπανάληπτο. Κύριο ρόλο στην εμφάνιση του μοντέλου, παίζουν οι λεπτομέρειες σε κίτρινο χρώμα, ενώ η απόχρωση Tech Graphite θα είναι αποκλειστική για το μοντέλο.
 
Παράλληλα, η νέα επετειακή έκδοση φέρει αριθμημένο σήμα, ενώ θα εξοπλίζεται με μια νέα, θερμαινόμενη σέλα και θερμαινόμενα γκριπ με ειδικά αντίβαρα. Η έκδοση θα διατεθεί αποκλειστικά Online, ενώ η πλατφόρμα παραγγελιών του αναμένεται να «ανοίξει» στις 31 Μαρτίου. Μείνετε συντονισμένοι…