Super Soco TS Street Hunter

Super Soco TS Street Hunter

Super Soco TS Street Hunter

Super Soco TS Street Hunter

Νέο Super Soco TS Street Hunter

Ένα νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο με χαρακτήρα streetfighter παρουσίασε η Super Soco, ανανεώνοντας την παρουσία του στην γκάμα των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών. Δείτε περισσότερα.

Πριν λίγο καιρό, η Super Soco δημοσίευσε τα πρώτα teasers, για μια νέα μοτοσυκλέτα με το όνομα Street Hunter. Να λοιπόν που ήρθε ή ώρα να την δούμε και με κάθε επισημότητα: Αυτή είναι η νέα Super Soco TS Street Hunter, το νέο ηλεκτροκίνητο Streetfighter της εταιρείας.
 
Η μοτοσυκλέτα έρχεται με αιχμηρή sport σχεδίαση, στα σύγχρονα πρότυπα των naked μοτοσυκλετών. Ο τοποθετημένος στο κέντρο του πίσω τροχού ηλεκτροκινητήρας της, αποδίδει 3,6 ίππους και μια ροπή της τάξης των 18,4 (!) kgm στον τροχό. Χάρη στον ηλεκτροκινητήρα αυτόν, η TS Street Hunter αναμένεται να αγγίζει τα 75 χλμ/ώρα τελικής ταχύτητας, επιτρέποντας και την οδήγηση της στον αυτοκινητόδρομο.
 
Το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι 2 μπαταρίες ταυτόχρονα, με μέγιστη αυτονομία 200 χιλιομέτρων (μέτρηση στα 24 χλμ/ώρα), ενώ η φόρτιση της κάθε μπαταρίας χρειάζεται 3,5 ώρες. Το TS Street Hunter στοχεύει φυσικά στην ευκολία χρήσης, με χαμηλό ύψος σέλας και βάρος που ανέρχεται μόλις στα 116 κιλά (με τις 2 μπαταρίες) ή τα 108 κιλά (με την μία μπαταρία).  Η εμφάνιση των ενδείξεων στον αναβάτη γίνεται μέσω μιας οθόνης LCD.  
 
Περιμένουμε περισσότερα και για την έλευση/διαθεσιμότητα του Super Soco TS Street Hunter και στην χώρα μας.