net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ψηλή και κοντή ζελατίνα, ανάμεσα στην πληθώρα των αξεσουάρ και του προαιρετικού εξοπλισμού που διατίθενται για το Liberty.

To Τop Βοx, αυξάνει κατά πολύ τις μεταφορικές δυνατότητες του scooter.

Αξεσουάρ και προεραιτικός εξοπλισμός

Η νέα γενιά των Liberty της Piaggio συνοδεύεται από μια γκάμα αξεσουάρ εφάμιλλη της φήμης του σκούτερ. 

Η γκάμα από αξεσουάρ που έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για το Liberty δεν είναι ΜΟΝΟ η μεγαλύτερη δυνατή σε σκούτερ της κατηγορίας του, αλλά και η πιο καινοτόμα.

Σε ό,τι αφορά το Liberty, η τεχνολογία του Ομίλου Piaggio αποτυπώνεται σε μια σειρά από αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας - μια πραγματική αποκλειστικότητα για ένα σκούτερ της κατηγορίας του.

Ηλεκτρονικό αντικλεπτικό σύστημα: Το πλέον μικρό σε ότι αφορά στις διαστάσεις στην κατηγορία του, με κύριο χαρακτηριστικό την πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.  Είναι αυτοτροφοδοτούμενο και ως εκ τούτου δεν εξαρτάται από την μπαταρία του οχήματος.

Bike Finder: Πρόκειται για σύστημα γρήγορου εντοπισμού του σκούτερ, ιδιαίτερα χρήσιμο σε συνωστισμένους χώρους στάθμευσης. Διαθέτει επίσης ασύρματη λειτουργία ανοίγματος της σέλας από το τηλεχειριστήριο.

Πλατφόρμα πολυμέσων Piaggio (PMP): Πρόκειται για καινοτόμο σύστημα που αναπτύχθηκε από την Piaggio και επιτρέπει την επικοινωνία του σκούτερ με smartphone, εμφανίζοντας στην οθόνη όλες τις πληροφορίες ταξιδίου, καθώς και τις επιδόσεις του μέσω της δωρεάν εφαρμογής Piaggio Multimedia Platform, με ξεκάθαρη και εύχρηστη διεπαφή γραφικών.

Σύστημα ήχου της Piaggio (Piaggio Sound System): το οποίο επιτρέπει στο όχημα να μεταδίδει μουσική, πληροφορίες πλοήγησης κ.α μέσω bluetooth από το smartphone του αναβάτη ή συστήματα πλοήγησης.

Ωστόσο, για το νέο Liberty διατίθεται επίσης και πλήρης κατάλογος κλασσικών αξεσουάρ.

Ανεμοθώρακας: Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας αντικραδασμικό μεθακρυλικό εστέρα πάχους 4 mm, με ενσωματωμένες χούφτες προστασίας για τα χέρια και κομψά καλύμματα μαύρου χρώματος για το κιτ στήριξης.

Παρμπρίζ κοντό: ελεγμένο και εγκεκριμένο από την Piaggio, προσφέρει προστασία και αναδεικνύει ιδανικά τις γραμμές του Liberty. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αντικραδασμικό μεθακρυλικό εστέρα, με καλύμματα μαύρου χρώματος για το κιτ στήριξης. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ απαράμιλλου στυλ και φινέτσας.

Βαλιτσάκι: Η εντυπωσιακή χωρητικότητα των 32 λίτρων σημαίνει ότι μπορεί να αποθηκεύσει ένα ανοιγόμενο κράνος (flip up) καθιστώντας το συγκεκριμένο κλασσικό αξεσουάρ εξαιρετικά χρήσιμο. Στο νέο Liberty, διατίθεται σε δύο εκδόσεις: με ανάγλυφο μαύρο ματ φινίρισμα ή στα χρώματα του οχήματος. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν εσωτερικό πατάκι και έχουν υποδοχή για τοποθέτηση πλάτης συνεπιβάτη στο υλικό και χρώμα της σέλας.

Μηχανικό αντικλεπτικό σύστημα σέλας-τιμονιού: Εξαιρετικά απλό και αποτελεσματικό, ασφαλίζει το τιμόνι με το όχημα χάρη στο ανθεκτικό σύστημα πρόσδεσης που κλειδώνει το τιμόνι με το αμάξωμα.

Κουκούλα οχήματος: Για εξωτερικούς χώρους, κατασκευασμένη από αδιάβροχο υλικό με το λογότυπο Liberty και ανοίγματα για τα αξεσουάρ.

Προστασία ποδιών: Σχεδιασμένη ειδικά για το νέο Liberty προσαρμόζεται άψογα στο όχημα. Διαθέτει σύστημα anti-waving για μεγαλύτερη σταθερότητα στις μεγάλες ταχύτητες εξασφαλίζοντας μέγιστη προστασία, αντικλεπτικό σύστημα χαλύβδινου καλωδίου και αδιάβροχο κάλυμμα σέλας.
 
Πλαϊνό σταντ: Με αισθητήρα εκκίνησης για την αποτροπή εκκίνησης του οχήματος με το σταντ κατεβασμένο.

Ταπέτο: Προσαρμόζεται άψογα στο νέο Liberty, κατασκευασμένο από αντιολισθητικό υλικό με φινιρίσματα χρωμίου.



 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ