net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κλασικά στοιχεία και διαχρονικές γραμμές, συνδυάζονται ιδανικά με το σύγχρονο, δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο σύνολο.

Το ντουλαπάκι στην ποδιά, έχει διπλασιάσει την χωρητικότητα του σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, από τα 2 στα 4 λίτρα.

Αναλογικές και ψηφιακές ενδείξεις συνδυάζονται αρμονικά, παρέχοντας υψηλό επίπεδο πληροφόρησης στον αναβάτη.

Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από την σέλα έχει επίσης αυξηθεί, κατά 30%.

Ιταλική φινέτσα

Το Liberty της Piaggio υπήρξε διαχρονικά ένα μοντέλο-ορόσημο σε όλες του τις εκδόσεις συμβάλλοντας στη δημιουργία της κατηγορίας των σκούτερ με μεγάλο τροχό.

Πρόκειται για την απόλυτη αντιπροσώπευση του ιταλικού στυλ και της φινέτσας ξεχωρίζοντας σε μια κατηγορία οχημάτων που η ομορφιά συχνά θυσιάζεται προς όφελος της λειτουργικότητας. Ωστόσο το νέο Liberty της Piaggio συνδυάζει πετυχημένα την πρακτικότητα με την κομψότητα.

Η νέα γενιά των Liberty της Piaggio αποπνέουν ακριβώς την αίσθηση ποιότητας και ανθεκτικότητας, προσφέροντας ένα πιο δυναμικό, άνετο και μεγαλύτερο όχημα χωρίς όμως να απομακρύνεται από την αρχική φιλοσοφία που το κατέστησε τόσο πετυχημένο. Οι διαστάσεις δεν έχουν αλλάξει δραματικά και ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην εργονομία γενικά του οχήματος, θέτοντας τον αναβάτη (είτε άντρας είτε γυναίκα) στο επίκεντρο της εξελικτικής πορείας του σχεδιασμού του.

Η μπροστινή ποδιά προφέρει μεγαλύτερη προστασία, όχι όμως εις βάρος των κάθετων σχεδιαστικών γραμμών του μοντέλου που έχουν αποτελέσει το σήμα κατατεθέν της παραγωγής όλων των προϊόντων της Piaggio, χάρη στο οποίο αναπτύσσεται ένα αίσθημα οικειότητας με τον Ιταλό κατασκευαστή ενισχύοντας κατά αυτόν τον τρόπο ακόμη περισσότερο το ισχυρό αίσθημα του «ανήκειν».

Το νέο μπροστινό παρουσιάζει μια πλουσιότερη και πιο τεχνολογική εικόνα. Στις εκδόσεις 125 και 150κ.εκ. τα φώτα πορείας ημέρας διατίθενται πλέον σε LED τα οποία χρησιμοποιώντας τη σχετική τεχνολογία συνεργάζονται με το σύστημα προβολέων που είναι τοποθετημένο στο τιμόνι -χαρακτηριστικό του μοντέλου- καθιστώντας το Liberty ορατό τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Το τιμόνι επίσης έχει σχεδιαστεί εκ νέου. Υπάρχουν πίσω στο τιμόνι νέα χειριστήρια για τη νέα μονάδα προβολέων, πιο ολοκληρωμένα, για εύκολο έλεγχο όλων των νέων στοιχείων που απεικονίζονται και διαχειρίζονται στον νέο πίνακα οργάνων. 

Τα νέα όργανα σηματοδοτούν αναμφισβήτητα σημαντική πρόοδο σε σύγκριση με προηγούμενες εκδόσεις του Liberty. Με τα μηχανικά να αποτελούν πλέον παρελθόν, η προσθήκη των ηλεκτρονικών οργάνων ενσωματώνει τον παραδοσιακό κομψό σχεδιασμό των ενδείξεων με την εμφάνιση της σύγχρονης οθόνης LCD η οποία διαθέτει κουμπιά ελέγχου στη δεξιά πλευρά του τιμονιού και παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο αναβάτης για τον χειρισμό του οχήματος.

Στο ντουλαπάκι στο εσωτερικό της ποδιάς, ο χώρος έχει ουσιαστικά διπλασιαστεί, από τα 2 λίτρα της προηγούμενης έκδοσης στα 4 σχεδόν του νέου μοντέλου, χάρη στο ότι η θέση της μπαταρίας μεταφέρθηκε.

Επιπλέον, διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό έτοιμη υποδοχή θύρας USB για την επαναφόρτιση του smartphone σας. Ολόκληρη η δομή του αποθηκευτικού χώρου έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη επιμέλεια σε ό,τι αφορά τόσο στην επιλογή του υλικού όσο και στην επεξεργασία του. Το αποτέλεσμα εγγυάται την υψηλή ποιότητα η οποία διακρίνεται αμέσως μόλις ο χρήστης ανοίξει και κλείσει το ντουλαπάκι.

Ο αποθηκευτικός χώρος για τη μεταφορά φορτίου ή κράνους που βρίσκεται κάτω από τη σέλα επίσης έχει αυξηθεί από 12,5 λίτρα σε 17 λίτρα, κάτι που μεταφράζεται σε 30% περισσότερο χώρο συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο.

Χάρη στον στοχευμένο σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου Liberty της Piaggio, το όχημα προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στον αναβάτη. Το κεντρικό μέρος του οχήματος είναι πλέον πιο άνετο και το υποπόδιο πιο βολικό, τόσο για τον οδηγό όσο και για τον συνεπιβάτη χάρη στα αναδιπλούμενα μαρσπιέ.

Η σέλα, εντελώς ανασχεδιασμένη και ιδιαιτέρως μεγάλη, έχει επιμηκυνθεί προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση σε οδηγό και συνεπιβάτη. Η σέλα είναι επενδεδυμένη από υψηλής ποιότητας «οικολογικό δέρμα» και ραφιναρισμένη σε λεπτομέρειες με ραφές που δίνουν έμφαση στο κοίλο σχήμα της. Η λεπτομέρεια χρωμίου στη βάση της σέλας αναδεικνύει την αισθητική της με αμιγώς διακοσμητική λειτουργία, σταδιακό τελείωμα προς το πίσω μέρος του οχήματος και με εσοχή που διευκολύνει το άνοιγμα και κλείσιμό της.

Το ενσωματωμένο ασύρματο τηλεχειριστήριο στο κλειδί είναι διαθέσιμο ως προαιρετικός εξοπλισμός και επιτρέπει τον εντοπισμό του σκούτερ («bike finder») ενεργοποιώντας τα φλας.
Πρόκειται για μια εύχρηστη συσκευή που σας διευκολύνει να εντοπίσετε το σκούτερ σας σε συνωστισμένους χώρους στάθμευσης.

Η ουρά του οχήματος κυριαρχεί περισσότερο ως προς τη συνολική εικόνα του νέου Liberty. Η αυξημένη ικανότητα φορτίου σηματοδότησε αύξηση των διαστάσεων χωρίς ωστόσο να παρεμβαίνει στην αισθητική καθαρότητα του οχήματος. Το σχήμα στο πίσω μέρος, λείο και αρμονικό, ολοκληρώνεται με τα πλήρως ανανεωμένα φανάρια. Οι επιφάνειες της ουράς, ανάγλυφες και σχεδιασμένες βάσει προτύπου, αναμιγνύονται με τα πλαϊνά του Liberty τα οποία αποτελούν τα προστατευτικά μέρη του οχήματος προφυλάσσοντας τα πιο εκτεθειμένα μέρη του από τυχόν πρόσκρουση. Αυτά τα μέρη συνδέονται με τα προστατευτικά της μπροστινής ποδιάς περιλαμβάνοντας κομψές λεπτομέρειες από χρώμιο.

Το νέο Liberty της Piaggio διατίθεται σε δύο εκδόσεις: την κλασσική βασική και την πιο σπορ, τη Liberty S.

Η Βασική έκδοση ενσαρκώνει το κλασσικό και εκλεπτυσμένο πνεύμα που ανέκαθεν χαρακτήριζε το Liberty, απευθυνόμενο φυσικά σε πιο έμπειρους αναβάτες. Διατίθεται σε τρεις χρωματικές επιλογές, το κλασσικό λευκό «Bianco Perla», το μπλε «Blu Midnight», καθώς και το νέο καφέ «Marrone Etna».

Το Liberty S της Piaggio ξεχωρίζει για τους τολμηρούς χρωματικούς του συνδυασμούς (κόκκινο «Rosso Ibis» και γκρι τιτανίου «Grigio Titanio Opaco»). Χάρη στα γραφικά και τις λεπτομέρειες, όπως είναι οι μαύρες ζάντες των τροχών με στιλβωμένο κοίλωμα, οι μαύροι καθρέπτες και η κόκκινη ραφή στη σέλα, η έκδοση S προορίζεται για πιο νέους και περισσότερο δυναμικούς αναβάτες.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ