Η Malaguti DuneΧ 125 Black Edition

Νέο Malaguti DuneΧ 125 Black Edition

Μία περιορισμένης παραγωγής έκδοση, της DuneΧ 125 που η Malaguti διαθέτει ήδη σε αγορές του εξωτερικού. Δείτε περισσότερα.

MALAGUTI: Γνώρισε το νέο Μadison125 ABS!

Η Malaguti DuneΧ 125 είναι μια μικρού κυβισμού on-off μοτοσυκλέτα, που η εταιρεία διαθέτει στην γειτονική Ιταλία. Είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, αφού συνδυάζει τον μικρό κινητήρα (που είναι κατάλληλος και για Α1 δίπλωμα) με μία full-size σχεδίαση μοτοσυκλέτας εκτός δρόμου. Η εταιρεία, ακολουθώντας φυσικά τις τάσεις της μόδας της εποχής μας, αποφάσισε να την διαθέσει και σε μία Limited Edition, που θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρόνο. Δεν αποκαλύφθηκε ωστόσο, αν θα υπάρξουν περιορισμοί και στα κομμάτια που θα δαιτεθούν.

Η μοτοσυκλέτα θα ονομαστεί «Black Edition» και φυσικά θα είναι βαμμένη στο μαύρο χρώμα, με ένα μεγάλο λογότυπο της Malaguti στο πλάι, να την κοσμεί. Κατά τα άλλα, η μοτοσυκλέτα δεν θα έχει άλλες αλλαγές σε σχέση με την DuneX παραγωγής. Ο κινητήρας έχει ισχύ 15 ίππων και το βάρος της μοτοσυκλέτας ανέρχεται στα 126 κιλά. Σε σχέση με την Dune, η DuneX είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος, με ψηλότερη θέση οδήγησης, ευμεγέθη ζελατίνα και (φυσικά) ακτινωτούς τροχούς.

Θυμίζει και λίγο από… Versys-X 300 ή είναι η ιδέα μας; Όπως και να έχει, τα μικρά On-Off μοντέλα συνεχίζουν να κάνουν επίδειξη εμπορικών και όχι μόνο ικανοτήτων, αφού ικανοποιούν πολλές ανάγκες μαζί και για μια μεγάλη μερίδα αναβατών. Το DuneX Black Edition, θα διατεθεί στην τιμή των 3.399 ευρώ, για την αγορά της Ιταλίας εννοείται. Αλλά, δεν θα σας άρεσε να μπορούσαμε και εμείς να το αποκτήσουμε;