Αυτό είναι το νέο Kawasaki Ninja 650 2020

Αυτό είναι το νέο Kawasaki Ninja 650 2020

Αυτό είναι το νέο Kawasaki Ninja 650 2020

Η νέα οθόνη του μοντέλου, που αντικαθιστά τα παλιότερα όργανα.

Αυτό είναι το νέο Kawasaki Ninja 650 2020

Νέα είναι και η σέλα του συνεπιβάτη.

Νέο Kawasaki Ninja 650 2020

Ανανέωση για το street μοντέλο της Kawasaki, με νέους χρωματισμούς και οθόνη TFT στις ενδείξεις. Δείτε αναλυτικά.

Η Kawasaki ανακοίνωσε την ανανέωση του μεσαίου κυβισμού street μοντέλου της, Ninja 650. Η μοτοσυκλέτα αποκτά νέο χρωματισμό και τεχνολογικές ανανεώσεις που την φέρνουν στα επίπεδα της εποχής και του ανταγωνισμού της και περιμένουμε να την δούμε και στην EICMA.

Η νέα Ninja 650 είναι αισθητά ανασχεδιασμένη, με πιο αιχμηρό στυλ που την φέρνει πλησιέστερα στις σπορ ZX-6R και Ninja 400. Τα γραφικά είναι νέα και η Ninja 650 θα γίνει διαθέσιμη σε 3 χρωματισμούς: Πράσινο, μαύρο και λευκό. Τα φωτιστικά σώματα της Ninja 650 είναι τεχνολογίας LED στο εμπρός και πίσω μέρος.

Το μοντέλο αποκτά επίσης μία οθόνη TFT για τις ενδείξεις, η οποία αντικαθιστά τα παλαιότερα όργανα και προσθέτει λειτουργικότητα και νέες δυνατότητες. Συγκεκριμένα, η οθόνη των 4,3 ιντσών συνδέεται με smartphone μέσω Bluetooth και μπορεί να απεικονίσει πληροφορίες πλοήγησης. Επιπλέον, η Ninja 650 φέρει μια ανασχεδιασμένη σέλα συνεπιβάτη με στόχο την καλύτερη άνεσή του, ενώ τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης θα είναι τα Dunlop Sportmax Roadsport.

Η μοτοσυκλέτα αναμένεται να γίνει διαθέσιμη και σε δύο ακόμα εκδόσεις, με την μία να εστιάζει στις επιδόσεις και την άλλη στον τουριστικό χαρακτήρα, με τον ανάλογο εξοπλισμό για την κάθε περίπτωση. Περιμένουμε και περισσότερα όσον αφορά την διαθεσιμότητα και την τιμή του νέου Ninja 650 για την αγορά μας.