• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Νέο Daytona EV 50 Plus

Νέο Daytona EV 50 Plus

Νέο Daytona EV 50 Plus - Παρουσίαση και τιμή
Νέο Daytona EV 50 Plus - Παρουσίαση και τιμή
Νέο Daytona EV 50 Plus - Παρουσίαση και τιμή
  • Νέο Daytona EV 50 Plus
  • Νέο Daytona EV 50 Plus - Παρουσίαση και τιμή
  • Νέο Daytona EV 50 Plus - Παρουσίαση και τιμή
  • Νέο Daytona EV 50 Plus - Παρουσίαση και τιμή

Νέο Daytona EV 50 Plus - Παρουσίαση και τιμή

Το νέο DAYTONA BEST ELECTRIC EV 50 PLUS συνδυάζει τη φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία, με το μοντέρνο σχεδιασμό και τη χρηστική προσωπικότητα.

Δες ποια εξάτμιση Akrapovic σου ταιριάζει

Στυλάτο και πλούσια εξοπλισμένο

Με τον πλούσιο εξοπλισμό του, το στιλ και τις πρακτικές λύσεις που προσφέρει, το EV 50 PLUS είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς εκπροσώπους της σύγχρονης μικροκινητικότητας!
 
Πάνω στη μεγάλη και ευανάγνωστη LCD οθόνη του, προβάλλονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ο αναβάτης του, όπως η ένδειξη ταχυμέτρου, ο ολικός και ο μερικός χιλιομετρητής, το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, το επιλεγμένο mode λειτουργίας, αλλά και η θερμοκρασία περιβάλλοντος.
 
Ο κομψός προβολέας του είναι φυσικά τεχνολογίας LED, όπως και τα φώτα ημέρας (DRL) που πλαισιώνουν το κεντρικό φωτιστικό σώμα σε σχήμα πετάλου. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι τα επίσης LED φώτα κατεύθυνσης στο πάνω μέρος της ποδιάς, τα οποία χαρίζουν μια ξεχωριστή εμφάνιση στο EV 50 PLUS.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με συναγερμό και σύστημα εντοπισμού στον εξοπλισμό

Σχεδιασμένο να προσφέρει άνεση και ευκολία στις καθημερινές μετακινήσεις του αναβάτη του, το EV 50 PLUS διαθέτει πολλές μικρές χρηστικές λύσεις, όπως η εκκίνηση με συμβατικό κλειδί σε έναν κεντρικό διακόπτη, ο πομποδέκτης για την ενεργοποίηση του συναγερμού ή τον εντοπισμό του σκούτερ, το επίπεδο και ευρύχωρο πάτωμα (διαστάσεων 375mm μήκος και 395mm πλάτος), ο γάντζος στο εσωτερικό της ποδιάς και η ανοικτή θήκη στο πίσω μέρος της ποδιάς.
 
Οι διακόπτες και τα χειριστήρια διακρίνονται και αυτά για τη μοντέρνα σχεδίασή τους, την ποιότητα και την εργονομία τους, ταιριάζοντας απόλυτα με το σύγχρονο στιλ του ηλεκτρικού scooter.
 

Τελική ταχύτητα 45 χλμ/ώρα, αυτονομία 57 χλμ., αποσπώμενη μπαταρία

Ο κινητήρας έρχεται από την Bosch με ισχύ 1700W και ροπή 35,7Νm και διαθέτει ικανότητα ανάβασης μέχρι και κλίση 18% (πλήρως φορτωμένο από στάση), ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 45km/h. Η κατανάλωσή του είναι μόλις στα 4,1kWh/100km, που μεταφράζεται σε αυτονομία της τάξης των 57 χιλιομέτρων, ανάλογα πάντα με τις συνθήκες οδήγησης. Η μπαταρία λιθίου 60V-28Ah είναι αποσπώμενη και προσφέρει μίνιμουμ 650 κύκλους φόρτισης.
 
Το EV 50 PLUS δεν κάνει «εκπτώσεις» στον τομέα της ασφάλειας και της συμπεριφοράς, όπως μαρτυρούν το πιρούνι και τα δύο αμορτισέρ με διαδρομή αμφότερα στα 60mm, αλλά και τα δύο δισκόφρενα (εμπρός-πίσω) με διάμετρο δίσκων στα 180mm.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

*Οι τιμές εμπεριέχουν την επιδότηση 30% από το πρόγραμμα κινούμαι ηλεκτρικά 2

BMW

DAYTONA

DAYTONA BEST ELECTRIC

Ecooter

EMW

ESF

GREEN REVOLUTION

KEEWAY

MOTRON

NIU

PIAGGIO

RAY ELECTRIC MOTOR

SUNRA

SUPER SOCO

WheelnWater Technologies

YADEA

YAMAHA

ZERO MOTORCYCLES