Νέο Bott Power XR1 White Carbon

Μία ακόμα εκδοχή της πασίγνωστης custom ενσάρκωσης, για τις μοτοσυκλέτες της Buell ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Δείτε περισσότερα...

Η Bott power είναι πολύ γνωστή, για την εργασία της πάνω στις μοτοσυκλέτες της Buell, με το ιδιαίτερο και άμεσα αναγνωρίσιμο στυλ της. Ο επικεφαλής της, David Sanchez, είναι γνωστός για την συμμετοχή του ως σχεδιαστής σε Project της Moto2 και των WSBK και το τελευταίο του δημιούργημα είναι αυτή η μοτοσυκλέτα, με την ονομασία «XR1 White Carbon»

Η προέλευση αυτού του ονόματος δεν είναι δύσκολο να βρεθεί, αφού η μοτοσυκλέτα έχει πράγματι εμφάνιση σε λευκό χρώμα και ανθρακονήματα, διάσπαρτα στην επιφάνεια της μοτοσυκλέτας. Η flat track αισθητική φυσικά δεν κρύβεται, με λεπτομέρειες όπως το ίσιο τιμόνι και τα πίσω numberplates να βάζουν την δική τους πινελιά στο project.

Για την White Carbon, το πλαίσιο είναι νέο και χρησιμοποιεί τον κινητήρα ως ενεργό μέλος, ενώ παίζει μεγάλο ρόλο και στην μείωση κατά 20 ολόκληρα κιλά, του βάρους της XR1. Στα συνολικά... 3 ρεζερβουάρ καυσίμου που βρίσκονται στην μοτοσυκλέτα, χωρούν 11 λίτρα καύσιμο, ενώ πίσω από το το μικρό numberplate, κρύβεται το ψυγείο λαδιού και τα εμπρός φώνα LED.

Στις αναρτήσεις, χρησιμοποιείται ένα Ohlins TΤΧ αμορτισέρ πίσω, ενώ εμπρός, το πιρούνι 48 χιλιοστών της Buell αναλαμβάνει το έργο. Ποικίλα εξαρτήματα aftermarket εξοπλίζουν το μοντέλο, το οποίο ως γνήσιο Bott Power, είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο, στις ακριβείς επιθυμίες του αναβάτη του.