net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το ότι θα το δούμε σε παραγωγή, είναι μάλλον σίγουρο. Το πότε, πρέπει να το μάθουμε!

Τα σχέδιο της Honda στο οποίο διακρίνεται και το δεύτερο ρεζερβουάρ καυσίμου.

Νέο Africa μικρού κυβισμού;

Μετά την παρουσίαση του μικρού κυβισμού χωμάτινου πρωτότυπου CRF250 Rally, η Honda κατοχυρώνει λεπτομέρειες για ένα μοντέλο παραγωγής βασισμένο σε πρωτότυπο, με τεχνολογικούς νεωτερισμούς και δύο ρεζερβουάρ καυσίμου!

 
Η εξέλιξη στο χώρο των off-road μοντέλων της Honda συνεχίζεται. Με πρόσφατα σχέδια που κατατέθηκαν για κατοχύρωση, αποκαλύπτεται ότι η εταιρεία σκοπεύει να θέσει το πρωτότυπο CRF250 Rally που παρουσίασε στην Ιαπωνία, σε παραγωγή. Είχαμε ξαναδιαβάσει για αυτή την είδηση, ωστόσο τώρα υπάρχουν πληροφορίες για περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες που, αν μη τι άλλο, επιβεβαιώνουν περαιτέρω τα σενάρια. 

Η μοτοσικλέτα κατά πάσα πιθανότητα θα μπει στην παραγωγή το 2017, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει και το βαρύ όνομα “Africa”! 

Πιο συγκεκριμένα, στα σχέδια για τις πατέντες, η Honda αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες κατασκευαστικές λεπτομέρειες αλλά και καινοτομίες. Την πιο εντυπωσιακή από αυτές αποτελεί το γεγονός ότι η μοτοσικλέτα θα φέρει δύο ρεζερβουάρ βενζίνης, το ένα στην κλασική θέση και το άλλο κάτω από τη σέλα, με προφανή σκοπό την αύξηση της αυτονομίας αλλά και, πιθανόν, την αναζήτηση μεγαλύτερων επιδόσεων από τον κινητήρα! 

Μέσα στα σχέδια η Honda παρουσιάζει επίσης την κατασκευή του συστήματος ψύξης, το οποίο έχει προσαρμοστεί στην ύπαρξη των δύο ρεζερβουάρ, καθώς επίσης και λεπτομέρειες της κατασκευής του συμπλέκτη και των ηλεκτρικών συστημάτων. 

Εξελίξεις επί εξελίξεων, χωρίς ωστόσο να έχουμε μια συγκεκριμένη απάντηση από την Honda σχετικά με το πότε θα δούμε την νέα μοτοσικλέτα στην παραγωγή! Η Ιαπωνική εταιρεία κρατά κλειστά τα χαρτιά της ακόμα και για το αν θα τη δούμε εξολοκλήρου, αλλά οι πληροφορίες που έρχονται μέρα με τη μέρα, δείχνουν ότι αυτό είναι καθαρά θέμα χρόνου! 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ