Τα νέα μπουφάν Business και Q-City της Winger

Νέα μπουφάν Winger Business και Q-City

Δύο κορυφαίας ποιότητας μπουφάν καθημερινής χρήσης, με εξαιρετική αντοχή και ανεπανάληπτη τιμή, διαθέσιμα τώρα από την Winger.

Το μπουφάν του αναβάτη δικύκλου είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ, τόσο για την προφύλαξη σε περίπτωση πτώσης όσο φυσικά και για την αντιμετώπιση του καιρού. Όταν λοιπόν το δίκυκλο γίνεται απαραίτητο για την κάθε μέρα, ένα μπουφάν που τα κάνει όλα συμπληρώνει το παζλ! Την λύση στην εντατική καθημερινή χρήση δίνει η Winger με τα νέα της μοντέλα μπουφάν, Business και Q-City.

Το μπουφάν Business είναι κατασκευασμένο από ύφασμα εξαιρετικής αντοχής στην τριβή, το οποίο είναι και 100% αδιάβροχο προστατεύοντας τον αναβάτη στις βροχερές μέρες. Διαθέτει αφαιρούμενη εσωτερική θερμική επένδυση για ακόμη περισσότερη άνεση, σε κάθε θερμοκρασία, ενώ οι προστασίες σε αγκώνες και πλάτη εγκεκριμένες κατά CE εγγυώνται την χωρίς συμβιβασμούς ασφάλεια του αναβάτη. Το μπουφάν φέρει επίσης κουκούλα, 4 μεγάλες τσέπες (δύο εσωτερικές και δύο εξωτερικές), ενώ προσαρμόζεται εύκολα με τους ιμάντες στα μανίκια, σε κάθε σωματότυπο αναβάτη. Το μπουφάν Business θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα, έναντι μόλις 95 ευρώ.

Για όσους θέλουν κάτι ακόμη πιο προσιτό, η Winger παρουσιάζει και το μπουφάν Q-City. Με έντονες καθημερινές γραμμές, το Q-City απευθύνεται στον αναβάτη που κινείται συνεχώς με δίκυκλο και επιζητά άνεση, προστασία αλλά και στυλ. Το μπουφάν είναι φτιαγμένο από 100% αδιάβροχο, ανθεκτικό στην τριβή ύφασμα neoprene και είναι εξοπλισμένο με προστασίες που αφαιρούνται, σε αγκώνες και πλάτη για μέγιστη ασφάλεια. Η εσωτερική θερμική επένδυση που αφαιρείται εξασφαλίζει άνεση ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, κάνοντας την καθημερινή χρήση εύκολη, ενώ οι 3 εξωτερικές και η μία εσωτερική τσέπη προσθέτουν σε πρακτικότητα. Το Q-City μπορεί να γίνει δικό σας στην τιμή των 85 ευρώ μόνο.

Αν λοιπόν αναζητάτε ένα μπουφάν που να συνδυάζει άνεση, προστασία ευχρηστία με εξαιρετικά προσιτή τιμή, τα Business και Q-City περιμένουν να γίνουν δικά σας. Θα τε βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα, στην Ελλάδα.