Χαμός στο ίσωμα! Γυρίζει στην Ducati ο Jorge Lorenzo;

Νέα «βόμβα»: Επιστρέφει σε Ducati ο Lorenzo!

Αν νομίζατε ότι τα ακούσατε όλα καλοκαιριάτικα, που να δείτε τι λένε νέες πληροφορίες από τα paddocks: Φεύγει ο Lorenzo από την Honda, επιστρέφει Ducati! Δείτε περισσότερα…

Πρόκειται για μια σειρά πληροφοριών που έχουν ανάψει φωτιά στα διεθνή μέσα. Ας κάνουμε ξεκάθαρο από την αρχή, ότι όσα θα διαβάσετε αποτελούν «φήμες». Ωστόσο, με ΟΛΟ τον διεθνή ειδικό τύπο να μιλά για αυτό το θέμα, φανταζόμαστε ότι υπάρχει και φωτιά εκτός από καπνό.

Τι γίνεται λοιπόν; Σύμφωνα με ποικίλες πλευρές, ο Jorge Lorenzo θα οδηγεί ξανά Ducati από του χρόνου και συγκεκριμένα, θα πάρει θέση στην Pramac Ducati. Και η θέση που θα πάρει, δεν θα είναι άλλη από αυτή του… Jack Miller, ο οποίος δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τίποτα σχετικά με το νέο του συμβόλαιο και μένει χωρίς ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Όπως θα έχετε καταλάβει από τις μεταγραφικές ειδήσεις, οι «φήμες» μπορεί να είναι πολλές αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ομοβροντία ειδήσεων αλλά και κάποιες… αινιγματικές κουβέντες από τον ίδιο τον Jack Miller! Ο νεαρός Αυστραλός είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, τα εξής: «Θεωρώ ότι υπάρχει μια κάποια αλήθεια στις φήμες για τον Lorenzo. Σίγουρα κοιτάει κάτι γιατί δεν μπορεί να οδηγήσει αυτή την Honda . Νόμιζα ότι οι διαπραγματεύσεις μου καθυστερούν λόγω «χαρτούρας» αλλά μάλλον δεν είναι αυτό. Όταν ο Jorge επιστρέψει από τις διακοπές του θα μάθουμε τι θα γίνει».

Ο Jorge Lorenzo ή οποιοσδήποτε εκπρόσωπός του τηρούν προς το παρόν σιγή ιχθύος. Αν τα σενάρια βγουν αληθινά, θα πρόκειται για μια σοκαριστική εξέλιξη, που θα επιβεβαιώσει κάθε φήμη γύρω από τον Ισπανό: Αποχώρηση από την Honda και συμβόλαιο με δορυφορική ομάδα. Επιπλέον θα τον θέσει ξανά στην διαδικασία να «θυμηθεί» μια μοτοσυκλέτα την οποία επίσης δυσκολεύτηκε να μάθει, ενώ θεωρούμε κιόλας ότι αυτή την φορά, οι απαιτήσεις προς τον Lorenzo για αποτελέσματα θα είναι αμείλικτες…

Ο Jorge Lorenzo διανύει ίσως την δυσκολότερη χρονική του περίοδο καθώς του… έπεσαν όλα μαζεμένα: Τραυματισμοί, κακά αποτελέσματα, φήμες. Ελπίζουμε, όποια και να είναι η εξέλιξη στην ιστορία, ο Jorge να μπορέσει να περισώσει την ψυχολογία και την υπόληψή του.
 

  • Γιάννης

    Ελπίζω να μη στερηθούμε τον Jack Miller από το grid του επόμενου έτους εξαιτίας αυτής της κίνησης. Ο Lorenzo μοιάζει σαν να έχει κλείσει τον σπουδαίο κύκλο του ως οδηγός. Ίσως θα ήταν καλύτερο να προστατέψει την υγεία του και την υστεροφημία του αποσυρόμενος όσο είναι νωπές οι μνήμες από τις νίκες του πέρσυ με την Ducati.

      6