• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Yamaha YZ250F 2021

Yamaha YZ450F 2021

Νέα Yamaha YZ250F & YZ450F 2021 – Παρουσιάστηκαν

 

Αποκαλύφθηκαν επίσημα οι νέες Yamaha YZ250F και YZ450F για το 2021 – Δείτε εδώ όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

YAMAHA: Crypton S με 2370 ευρώ, μάθε περισσότερα

Η Yamaha παρουσίασε επίσημα τις  νέες motocross μοτοσυκλέτα της για τα 250 και 450 κυβικά, YZ250F και YZ450F για το 2021. Η μοτοσυκλέτα φέρει αρκετές αλλαγές για την νέα χρονιά και ήρθε η ώρα να τις δούμε αναλυτικά.
 
Ο κινητήρας της YZ250F φέρει μια νέα κυλινδροκεφαλή με ανανεωμένο σχήμα θυρών εισαγωγής, νέο προφίλ εκκεντροφόρου εξαγωγής, νέο σιγαστήρα και νέα ECU.   Στόχος της Yamaha ήταν η παροχή περισσότερης ισχύος σε όλο το φάσμα των στροφών. Νέοι είναι και οι αυλοί εισαγωγής, το φίλτρο με υψηλότερη ροή και νέο σχήμα και το σώμα ψεκασμού, που έχει μεγαλύτερη διάμετρο. Για την αύξηση της αντοχής τους, αλλαγές έγιναν και στα κάρτερ, την αλυσίδα εκκεντροφόρου και τον τεντωτήρα της, την καμπάνα του συμπλέκτη και την 3η, 4η και 5η σχέση στο κιβώτιο.
 
Η Yamaha πραγματοποίησε αλλαγές και στο πλαίσιο, αλλάζοντας το πάχος του σε συγκεκριμένα σημεία ώστε να ρυθμίσει εκ νέου τα χαρακτηριστικά ακαμψίας, ενώ ανανεώθηκαν η άνω τιμονόπλακα και ο εμπρός άξονας τροχού για τον ίδιο σκοπό. Νέες είναι οι ρυθμίσεις των αναρτήσεων εμπρός και πίσω, ενώ η εμπρός δαγκάνα φρένου είναι νέα και περισσότερο άκαμπτη. Αλλάζει επίσης η πίσω δαγκάνα φρένου με μια μικρότεροι, ενώ τόσο οι δίσκοι όσο και τα τακάκια είναι νέα.  
 
Όσον αφορά την YZ450F, η Yamaha πραγματοποίησε αλλαγές στον κινητήρα, την κεφαλή του αλλά και το πλαίσιο. Περιμένουμε και περισσότερα για τις μοτοσυκλέτες σύντομα.