Η νέα Vespa 946 Christian Dior

Νέα Vespa 946 Christian Dior

Μια super special έκδοση της κορυφαίας Vespa, η οποία γιορτάζει τα 75 χρόνια της εμβληματικής εταιρείας αλλά και του οίκου μόδας. Δείτε περισσότερα.

Η Vespa, σε συνεργασία με τον πασίγνωστο οίκο μόδας Christian Dior, παρουσίασε μια νέα ειδική έκδοση, της 946. Πρόκειται για την Vespa που βλέπετε στην φωτογραφία, η οποία δημιουργήθηκε από την Maria Grazia Chiuri, επικεφαλής δημιουργικού των γυναικείων συλλογών της Dior.
 
Το χρώμα της νέας Vespa 946 είναι αποκλειστικό για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ λεπτομέρειες σε χρυσό κοσμούν τις ζάντες, την ποδιά, τον γάντζο αντικειμένων, τα γκριπ και την πίσω σχάρα. Η σέλα είναι καλυμμένη σε πραγματικό δέρμα, μπλε χρώματος με ραφές σε χρωματική αντίθεση, ενώ στην κάτω της πλευρά κοσμείται από ύφασμα με σχέδιο «Dior Monogram».  
 
Στην δεξιά πλευρά των πίσω καλυμμάτων του scooter, υπάρχει το λογότυπο του οίκου Christian Dior, ενώ αριστερά η περιοχή παραμένει κενή και ο αγοραστής, μπορεί να επιλέξει το δικό του σχέδιο. Συνοδευτικά με την Vespa, προσφέρεται και μια σειρά αξεσουάρ ταιριασμένα στην ειδική έκδοση: ένα jet κράνος και ένα top box, διακοσμημένα με το σχέδιο Dior Oblique. Ο κινητήρας της 946 Christian Dior είναι ο γνωστός, 3βάλβιδος κινητήρας των 125 κυβικών, που εξοπλίζει και το απλό μόντέλο. 

Η νέα Vespa θα κατασκευάζεται στην Ιταλία και η τιμή της δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, ενώ το κράνος και το Top Box θα γίνουν διαθέσιμα από την άνοιξη του 2021 στις μπουτίκ της Dior σε όλο τον κόσμο και σε επιλεγμένα καταστήματα Piaggio.