H πρόταση της Veitis για τις ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες του (άμεσου) μέλλοντος...

H πρόταση της Veitis για τις ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες του (άμεσου) μέλλοντος...

Νέα Veitis: Ηλεκτροκίνητη…δικύλινδρη;

Περί τίνος πρόκειται η νέα μοτοσυκλέτα της Veitis που ετοιμάζεται; Δείτε περισσότερα εδώ…

Ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα με… δύο κυλίνδρους γίνεται; Ναι, υπό προϋποθέσεις! Αυτό φαίνεται να πιστεύει η βρετανική Veitis, η οποία πιστεύει στην προώθηση της τεχνολογίας της ηλεκτροκίνησης, μέσα από «συμβατικής» εμφάνισης μοτοσυκλέτες, που θα θυμίζουν περισσότερο τα μοντέλα που γνωρίζουμε και αγαπάμε, παρά τα δίκυκλα του μέλλοντος.

Η εικόνα που βλέπετε απεικονίζει το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο μοτοσυκλέτας, που η Veitis θα παρουσιάσει στην έκθεση του Birmingham που θα ξεκινήσει στις 17 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα, με σχεδίαση που θυμίζει ρετρό δικύλινδρο cruiser. Στους  «κυλίνδρους», κρύβονται οι μπαταρίες του μοντέλου, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας βρίσκεται στον «στροφαλοθάλαμο». Το τεπόζιτο καυσίμου έχει τοποθετηθεί εκεί, αποκλειστικά για αισθητικούς λόγους.

Η ενδιαφέρουσα μοτοσυκλέτα θα έχει απόδοση 8 ίππων από τον ηλεκτροκινητήρα της, με δυνατότητα τελικής ταχύτητας 112 χιλιομέτρων με ηλεκτρονικό περιοριστή. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, ότι η αυτονομία που η Veitis δηλώνει ανέρχεται στα 160 χιλιόμετρα, ανοίγοντας πόρτες για αστική και όχι μόνο χρήση.

Κατά τα άλλα, η «ρετρό» ταυτότητα του μοντέλου είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και αναμφίβολα ταιριάζει με την μόδα της εποχής. Εσας, πως σας φαίνεται; Πιστεύεται ότι ένα τέτοιο μοντέλο θα σας βοηθούσε να γνωρίσετε τις ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες;