Η Triumph Scrambler 1200 Bond Edition

Η Triumph Scrambler 1200 Bond Edition

Η Triumph Scrambler 1200 Bond Edition

Η Triumph Scrambler 1200 Bond Edition

Η Triumph Scrambler 1200 Bond Edition

Η Triumph Scrambler 1200 Bond Edition

Νέα Triumph Scrambler 1200 Bond Edition

Μια μοναδική, ειδική έκδοση της Triumph Scrambler 1200 αποκαλύφθηκε, προς τιμήν της εμφάνισης της εταιρείας του Hinckley στην νέα ταινία του πράκτορα James Bond. Δείτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

Η Triumph εμφανίστηκε δυναμικά στην νέα ταινία του θρυλικού πράκτορα James Bond «007» με τίτλο «No Time To Die», με τις νέες Scrambler 1200 να πρωταγωνιστούν, ειδικά τροποποιημένες. Με την ευκαιρία αυτή η Triumph παρουσιάζει την νέα Scrambler 1200 Bond Edition.
 
Η μοτοσυκλέτα αποτελεί μια νέα, συλλεκτική έκδοση της Scrambler 1200 η οποία θα κατασκευαστεί μόνο σε 250 κομμάτια παγκοσμίως. Οι μοτοσυκλέτες θα είναι αριθμημένες με μια ειδική πλακέτα στην άνω τιμονόπλακα, ενώ οι αναβάτες που θα τις αποκτήσουν θα τις παραλάβουν μαζί με ένα ειδικό πακέτο παράδοσης που θα περιλαμβάνει μια προσωπική, αριθμημένη επιστολή από τον επικεφαλής της Triumph, Nick Bloor, μαζί με μια ειδική τσάντα.
 
Η Scrambler 1200 Bond Edition χαρακτηρίζεται από number plate στην εξάτμιση και πλευρικά καλύμματα με την αναγραφή του 007, αλλά και νέο κάλυμμα σέλας από πραγματικό δέρμα με σκαλιστό σύμβολο. Επίσης, ο χρωματικός συνδυασμός της Bond Edition είναι μοναδικός για την περίσταση, εμπνευσμένος από την μοτοσυκλέτας που ο Daniel Craig οδήγησε στην ταινία, με πολλές λεπτομέρειες σε μαύρο όπως: Τα φτερά των τροχών εμπρός και πίσω, το πιρούνι, τα εμβλήματα του κινητήρα με χρυσές λεπτομέρειες, το ψαλίδι και το καπάκι του πίσω γραναζιού και την πίσω σχάρα και την ποδιά του κινητήρα.
 
Ακόμη, η Scrambler 1200 Bond Edition φέρει φώτα ομίχλης με μαύρα ανοδιωμένα μπράτσα, εξάτμιση με ανθρακονημάτινα τμήματα της Arrow, σχάρα προβολέα από ανοξείδωτο ατσάλι, δοχείο υγρών εμπρός φρένου CNC και μαύρους ρυθμιστές αλυσίδας στον πίσω τροχό.
 
Η ισχύς του κινητήρα των 1.200 κυβικών της Scrambler 1200 Bond Edition ανέρχεται στους 90 ίππους και τα 11,2 kgm ροπής, ενώ σε επίπεδο περιφερειακών το μοντέλο θα εξοπλίζεται με πίσω αμορτισέρ της Ohlins και δαγκάνες φρένων Brembo M50 εμπρός. Παράλληλα, τα μαρσπιέ του μοντέλου θα είναι ρυθμιζόμενα, ενώ ο εμπρός τροχός είναι 21 ιντσών και τα ελαστικά εμπρός και πίσω, είναι τεχνολογίας tubeless.
 

  • Ρουσσιδης χρηστος

    Για την ματαιοδοξία σου πλήρωνε μαλακά καταναλωτή!!!! Να νομίζεις ότι έχεις κάτι σπάνιο!!!!!!

      2