• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Bridgestone A41

Bridgestone T31

Νέα Bridgestone A41-Τ31

 

Κατευθείαν από την Bridgestone, όλες οι πληροφορίες που θα θέλατε να μάθετε για τα νέα της ελαστικά T31 και A41.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

Bridgestone A41: Νέος τρόπος εξερεύνησης
Για τους αναβάτες που ταξιδεύουν στον δρόμο και αγαπούν την εξερεύνηση, το Adventure A41 προσφέρει κορυφαία πρόσφυση στο βρεγμένο, άνετο και σίγουρο χειρισμό που θα τους βοηθήσει να πάνε όπου θέλουν, σε όλες τις συνθήκες.
 
Το νέο πακέτο του Battlax Adventure A41 περιλαμβάνει την τεχνολογία διπλής γόμας (3LC) της Bridgestone στο εμπρόσθιο και οπίσθιο πέλμα, παρέχοντας ισορροπία μεταξύ του κορυφαίου χειρισμού και της αντίστασης στην φθορά, καθώς και μία τεχνολογία cap & base και μία επιπλέον σκληρή γόμα κάτω από την κύρια στην περιοχή των ώμων που βελτιώνει την σταθερότητα στις στροφές.
 
Νέα σύνθεση γόμας της Bridgestone, που παρέχει μεγαλύτερη πρόσφυση στις χαμηλές θερμοκρασίες και το βρεγμένο, συνδυάζεται με έναν σχεδιασμό πέλματος με μεγαλύτερη αναλογία αυλακώσεων στην περιοχή των ώμων, για βελτιωμένη απομάκρυνση του νερού. Ο σχεδιασμός πέλματος με τα φαρδιά μπλοκ παρέχει την απαραίτητη ακαμψία για σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και τις στροφές.
 
Οι εσωτερικές δοκιμές δείχνουν στους adventure αναβάτες τι μπορεί να κάνει το A41 σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες: ο γύρος πίστας δοκιμών Bridgestone στο βρεγμένο καταγράφηκε γρηγορότερος κατά 8% σε σχέση με τον προκάτοχο A40.
 
Επίσης, η μεγάλη επιφάνεια επαφής (5% μεγαλύτερη από το A40) παράγει μεγαλύτερη και πιο ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης, συμβάλλοντας στην επίτευξη ανώτερης πρόσφυσης τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο, με την ίδια διάρκεια ζωής με το προηγούμενο ελαστικό περιπέτειας
 
Το Battlax Adventure A41 διατίθεται από τον Ιανουάριο του 2018 με πλήρες διαστασιολόγιο 7 μπροστινές διαστάσεις και 9 πίσω για μοτοσικλέτες δρόμου.

Bridgestone T31: Συνδυάζει την ασφάλεια με τις επιδόσεις
Η Bridgestone αναβάθμισε την σειρά ελαστικών για μοτοσικλέτες με την παρουσίαση του Battlax Sport Touring T31: ένας συνδυασμός ασφάλειας υψηλού επιπέδου και επιδόσεων που προσφέρει στους αναβάτες πλήρη εμπιστοσύνη σε όλες τις συνθήκες.
 
Στο επίκεντρο του νέου Battlax Sport Touring T31 είναι η βελτιωμένη πρόσφυση και χειρισμός στο βρεγμένο ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιείται η αίσθηση επαφής, έτσι ώστε οι αναβάτες να αισθάνονται ασφαλείς, διατηρώντας τον έλεγχο και ελεύθεροι να απολαμβάνουν την συγκίνηση κάθε βόλτας.
 
Δουλεύοντας την σύνθεση γόμας στο εμπρόσθιο πέλμα, η Bridgestone χρησιμοποίησε την τελευταία νανοτεχνολογία της, η οποία λειτουργεί σε μοριακό επίπεδο για να βελτιώσει την κατανομή του πυριτίου στο μείγμα της γόμας. Αυτό αυξάνει την ευκαμψία του καουτσούκ, γεγονός που βελτιώνει την αίσθηση της πρόσφυσης στην επιφάνεια επαφής και ενισχύει την πρόσφυση στο βρεγμένο και τις συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας.
 
Το οπίσθιο ελαστικό διαθέτει μια ένωση διπλής γόμας τεχνολογίας cap & base, παρέχοντας την ιδανική ισορροπία μεταξύ της πρόσφυσης και της σταθερότητας στις στροφές.
 
Ο σχεδιασμός πέλματος του T31 σχεδιάστηκε με μία μεγαλύτερη αναλογία αυλακώσεων στην περιοχή των ώμων, για μεγαλύτερη απομάκρυνση του νερού, και μειωμένη αναλογία αυλακώσεων στην περιοχή του κέντρου του οπίσθιου ελαστικού, για να διατηρείται η καλή σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Η επιφάνεια επαφής είναι μεγαλύτερη κατά 7%, από κλίση σε ορθή έως πλήρη γωνία, δημιουργώντας μεγαλύτερη ώθηση υπό κλίση για οδήγηση στις στροφές με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
 
Οι δοκιμές της Bridgestone επιβεβαιώνουν ότι το T31 έχει υψηλότερο συντελεστή τριβής στο βρεγμένο από τον προκάτοχό του, καταγράφοντας 3% γρηγορότερους χρόνους σε βρεγμένη πίστα. Το συνολικό πακέτο του T31 έχει αναπτυχθεί χωρίς να θυσιάζεται στο παραμικρό η εξαιρετική διάρκεια ζωής του προκάτοχού του.
 
Ο Nico Thuy, Διευθυντής Ευρώπης – Τμήμα Μοτοσικλέτας, Bridgestone EMEA, συνοψίζει: « το New Battlax T31 αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τους αναβάτες που αναζητούν τις σπορ επιδόσεις στην οδήγηση τουρισμού. Η εξαιρετική πρόσφυση στο βρεγμένο και  η αίσθηση επαφής που προσφέρει το T31 γεμίζει τους αναβάτες με απόλυτη αυτοπεποίθηση.»
 
Το Battlax Sport Touring T31 διατίθεται σε 8 διαστάσεις για εμπρός και 9 για πίσω στην απλή κατασκευή και επιπλέον 2 εμπρός και 3 πίσω αντίστοιχα στην ενισχυμένη εκδοχή GT.