H Arch Motorcycles KRGT-1

H Arch Motorcycles KRGT-1

H Arch Motorcycles KRGT-1

H Arch Motorcycles KRGT-1

H Arch Motorcycles KRGT-1

H Arch Motorcycles KRGT-1

Νέα Arch Motorcycles KRGT-1

H νέα μοτοσυκλέτα της εταιρείας του Keanu Reeves αποκαλύφθηκε και επίσημα, στις παραμονές της EICMA και πραγματικά είναι εντυπωσιακή. Απολαύστε.

Η Arch Motorcycles, όπως ίσως γνωρίζετε, είναι η εταιρεία του γνωστού ηθοποιού και λάτρη της μοτοσυκλέτας Keanu Reeves, που κατασκευάζει high end μοντέλα. Λίγο πριν την EICMA, η Arch αποκάλυψε την νέα KRGT-1 του 2020, που φέρει αναβαθμίσεις σε όλη της την έκταση.

Αξίζει φυσικά να ξεκινήσουμε από την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας, που χαρακτηρίζεται από μία power cruise ταυτότητα και παρά τις σαφείς ρετρό νότες, είναι ιδιαίτερα μοντέρνα και σύγχρονη. Ρόλο σε όλο αυτό παίζουν βεβαίως και ο εξοπλισμός της KRGT-1, που όπως θα διαβάσετε παρακάτω, μπορεί να ανοίξει την «όρεξη» των απαιτητικών αναβατών.

Τα περιφερειακά είναι από το κορυφαίο ράφι: Συγκεκριμένα, μιλάμε για αναρτήσεις Ohlins εμπρός και πίσω, τροχούς της BST από ανθρακόνημα και ελαστικά της Michelin. Ακόμα, στα φρένα συναντάμε δαγκάνες 6 εμβόλων της ISR εμπρός και μία 4 εμβόλων (!) πίσω, ενώ οι αντλίες φρένου και συμπλέκτη είναι της Magura. To τελικό εξάτμισης είναι της Yoshimura, ενώ οι σωληνώσεις της είναι custom made από την Arch. Η KRGT-1 φέρει επίσης και ABS, στον βασικό εξοπλισμό της. 

Το αλουμίνιο και το τιτάνιο κυριαρχούν στην κατασκευή της KRGT-1, ενώ το billet αλουμινένιο ψαλίδι, σύμφωνα με την Arch, αυξάνει την στρεπτική ακαμψία και μειώνει το μη αναρτώμενο βάρος.  Το πλαίσιο είναι τύπου trellis από ατσάλι, ενώ το υποπλαίσιο είναι από αλουμίνιο και κατεργασμένο με CNC. Ο «American V-Twin» κινητήρας της KRGT-1, έχει κυβισμό 2.032 κ.εκ. αλλά δεν ανακοινώνονται στοιχεία για την ισχύ-ροπή του.

Όπως συνηθίζεται στις Arch, κάθε μία από τις KRGT-1 είναι χειροποίητες και, κατά την αγορά της, θα προσαρμοστεί στα μέτρα του κάθε αναβάτη όσον αφορά την εργονομία και την εμφάνιση της. Πως σας φαίνεται;