Mototrade: Η πηγή ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας

Αν ψάχνεις αξιόπιστες και ποιοτικές επιλογές σε αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη ή ανταλλακτικά, στη Mototrade θα βρεις ότι χρειάζεσαι.

Από το 1978 η Mototrade βρίσκεται στο πλευρό πελατών λιανικής και χονδρικής παρέχοντας μια τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ, ανταλλακτικά και αναλώσιμα για τη μοτοσυκλέτα και είδη ένδυσης για τον αναβάτη. Σήμερα, εισάγει και αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους του εξωτερικού, ενώ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα πολλών από αυτούς. Η λίστα είναι εντυπωσιακά μεγάλη, αλλά ενδεικτικά θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τις εταιρείες RACING BOY, UMA RACING και CARDINALS RACING, ενώ διαθέτει ώς ανεξάρτητος εισαγωγέας τα προϊόντα των FEDERAL, ASPIRA, NGK και BANDO. Η Mototrade αναζητά συνεχώς νέες εταιρείες, ώστε να μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στους πελάτες της. Πρόσφατα στο οπλοστάσιό της προστέθηκαν τα κράνη της SPYDER, τα οποία θα βρείτε σε μοναδικές τιμές γνωριμίας, καθώς και τα τακάκια και οι δίσκοι συμπλέκτη της Ιταλικής ADIGE, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής..

Με ένα κλικ στο www.mototrade.gr όλα τα προϊόντα της εταιρείας βρίσκονται στην οθόνη σου και μέσα από το εύκολο και κατανοητό μενού μπορείς να βρεις ότι χρειάζεσαι, αφού όλα είναι ταξινομημένα ανάλογα με το είδος. Έτσι, μπορείς να κάνεις τις αγορές σου ηλεκτρονικά γρήγορα και με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού σου. Τα περισσότερα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν είναι απαραίτητο να πληρώσεις από πριν καταθέτοντας χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό, αφού υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής. Η έδρα της Mototrade είναι στη Θεσσαλονίκη, αλλά τα προϊόντα της διανέμονται σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος της εταιρείας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών με το εξειδικευμένο προσωπικό να είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σου προκειμένου να λύσει απορίες και να σε βοηθήσει να κάνεις τη σωστή επιλογή. Χιλιάδες ιδιώτες και πάνω από 800 πελάτες χονδρικής (έμποροι, συνεργεία, κλπ) εμπιστεύονται τη Mototrade για πάνω από 40 χρόνια, το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κατσιμίδου 10, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 500991
www.mototrade.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:30