Honda ADV 350

Honda ADV 350

Honda Forza 350

Honda Forza 350

Honda SH 350

Honda SH 350

  • Honda ADV 350
  • Honda Forza 350
  • Honda SH 350

Motorrad Βιταλιώτης: Scooter Honda στα 350 κυβικά για κάθε γούστο

Τα Honda SH, Forza και ADV με κινητήρες 350 κυβικών σε περιμένουν στη Motorrad Βιταλιώτης για να καλύψεις τις ανάγκες της αστικής και όχι μόνο μετακίνησής σου.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η κατηγορία των scooter στα 350 κυβικά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και όχι άδικα καθώς συνδυάζουν άνεση, πρακτικότητα και ευελιξία, ενώ έχουν αρκετή δύναμη που θα σου επιτρέψει όχι μόνο να κινηθείς σβέλτα μέσα στην πόλη, αλλά και να κάνεις κάποιο κοντινό ταξίδι. Στη γκάμα της Honda υπάρχουν τρεις επιλογές σε αυτή την κατηγορία που καλύπτουν κάθε γούστο. Το SH 350 είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν μέγιστη ευελιξία και πρακτικότητα μέσα στην πόλη καθώς έχει βάρος μόλις 172 κιλά και μαζεμένες διαστάσεις που θα σου επιτρέψουν να αντιμετωπίσεις εύκολα και αποτελεσματικά το μποτιλιάρισμα, ενώ το επίπεδο πάτωμα βελτιώνει ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες φόρτωσης. Το Forza 350 απευθύνεται σε όσους θέλουν GT εργονομία και θέλουν ένα scooter που να μπορεί να ταξιδέψει με άνεση. Ο εντυπωσιακός πίνακας οργάνων παραπέμπει σε αυτοκίνητο, αφού συνδυάζει αναλογικά όργανα και ψηφιακή οθόνη, ενώ η ζελατίνα του είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη και προσφέρει εξαιρετική κάλυψη από τον αέρα.

Τέλος, το ADV 350 είναι για τους λάτρεις της adventure εμφάνισης ενώ τα μεικτής χρήσης ελαστικά και οι αναρτήσεις της Showa θα σου επιτρέψουν να αντιμετωπίσεις τους γεμάτους κακοτεχνίες δρόμους της πόλης ή να φτάσεις πιο εύκολα σε κάποια απομακρυσμένη παραλία. Και τα τρία scooter εφοδιάζονται με τον ίδιο μονοκύλινδρο κινητήρα των 29 ίππων, που διαθέτει traction control με δυνατότητα απενεργοποίησης ενώ καταναλώνει μόλις 4 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα.


Honda Forza 350

Honda Forza 350

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τα scooter των 350 κυβικών είναι άμεσα διαθέσιμα μαζί με όλα τα best seller της Honda στην κάθετη μονάδα Motorrad Βιταλιώτης και το έμπειρο προσωπικό θα σε βοηθήσει να κάνεις την πιο σωστή επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου. Η εταιρεία είναι επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών SYM, Zontes, Modenas και Daytona οπότε προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές και διαθέτει μεγάλη γκάμα από γνήσια αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη.   

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 244, Περιστέρι
τηλ.: 210.5741021 / 210.5768083
https://www.motorrad.gr/