• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Έρευνα Motocheck: Ποιες μοτοσυκλέτες είναι για κλωτσιές;

Motocheck: Πάνω από 300 οι αναφορές!

 

Η μεγάλη έρευνα Motocheck, συνεχίζεται από το MotoΤρίτη. Ψηφίστε και εσείς αξιολογώντας το δίκυκλο που οδηγείτε και την αντιπροσωπεία του. Ποιες μάρκες θα πάρουν βαθμολογία 100% και ποια μάρκα θα βρεθεί στον πάτο του πίνακα;

Τι είναι το Motocheck;

Η έρευνα «Motocheckποια δίκυκλα είναι για κλωτσιές;», γίνεται από το MotoΤρίτη με στόχο να καταγράψει το πόσο ευχαριστημένοι αισθάνονται οι καταναλωτές, από το δίκυκλο τους (Μοτοσυκλέτα, scooter ή παπί). Βλάβες, τιμές service, διαθεσιμότητα και τιμές ανταλλακτικών και κυρίως συμπεριφορές αντιπροσωπειών… μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, είναι τα θέματα που επιβραβεύουν, ή κοκκινίζουν, αντίστοιχα. 

Οι αναφορές σας θα εμφανίζονται όλες ταξινομημένες ανά μάρκα. Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, θα δημοσιεύσουμε τα συγκεντρωτικά σκορ, κάθε μάρκας.
 
Οι ιδιοκτήτες έχουν την ευκαιρία να αποκαλύψουν όλα τα μυστικά των μοτοσυκλετών τους, των scooters αλλά και των παπιών τους, δίνοντας σε όλους εσάς πλούσιο υλικό, όχι μόνο για να ενημερωθείτε για τις κακοτοπιές, αλλά και να σας ωθήσουν να καταθέσετε και τις δικές σας πολύτιμές εμπειρίες.

Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας; Μας απογοήτευσε; Η μήπως είναι τόσο καλό, που αισθανόμαστε την ανάγκη να το επιβραβεύσουμε ή… να του γράψουμε και ποίημα;

Οι πληροφορίες αυτές είναι πολύτιμες για μας τους υπόλοιπους, αλλά και για σας. Μια βλάβη που σας συνέβη αυτό τον μήνα και τη χρυσοπληρώσατε, αν έχει συμβεί σε άλλους 5 αυτό το μήνα, τότε δεν είναι τυχαία βλάβη, ούτε οφείλεται σε σας.
 • Το δίκυκλο σας είναι ζημιάρικο;
 • Σας γδέρνουν ζωντανό, όταν πάτε για σέρβις;
 • Περιμένατε μήνες για κάποιο ανταλλακτικό και το πληρώσατε πανάκριβα;
 • H αντιπροσωπεία αθέτησε τις υποσχέσεις της;
Κάντε αναφορά!
 • Το δίκυκλό σας δεν σπάει, δεν λυγάει;
 • Οι τιμές που πληρώνετε για σέρβις είναι πολύ χαμηλές;
 • Tα ανταλλακτικά της είναι πάντα διαθέσιμα και πάμφθηνα;
 • Η αντιπροσωπεία σας εκπλήσσει ευχάριστα;
Επιβραβεύστε τους!

Ό,τι κοκκινίσετε βοηθάει όλους τους άλλους να αποφύγουν τα ίδια λάθη και υποχρεώνει τους κατασκευαστές και τις αντιπροσωπείες να βελτιωθούν.

Ό,τι πρασινίσετε, επιβραβεύει αυτούς που προσπαθούν και τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν να παρέχουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες για το καλό όλων μας.

Κάντε λοιπόν τώρα και εσείς αναφορά πατώντας το πλήκτρο «Αναφορά» στο τέλος του κειμένου.

Δίνετε το όνομα και το email σας και το site μας θα σας στείλει την ίδια στιγμή ένα link στο email σας για να καταχωρήσετε την αναφορά σας.

Δείτε και την αντίστοιχη έρευνα στον χώρο του αυτοκινήτου, που έχει ήδη διαβαστεί από 450.000 αναγνώστες! 

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

Όλες οι αναφορές/επιβραβεύσεις ελέγχονται.

 

Δείτε 399 αναφορές & επιβραβεύσεις

 • Nikos

  Κάτοχος zzr 1400 μοντέλο 09 ό απόλυτος ταξιδευτής,τό έχω 10 χρόνια κ'έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και λίγο Βαλκάνια, ΆΨΟΓΗ μοτοσικλέτα, χωρίς προβλήματα, ταξιδεύει φορτωμένο και δικάβαλο μέ μέση ωριαία πάνω από 180 χλμ και κατανάλωση καυσίμου μικρή για τους ίππους της και εύκολη στους χειρισμούς, πολύ καλή δουλειά από την Kawasaki !!!

    11
 • μανωλης

  κατοχος sym symphony st 200 oy 2016 (cbs).βλαβες σπασμενο διπλο σταντ εντοσ εγγυησης σκουριασμένοι καθρεφτες εντοσ εγγυησης και στις 28000 χλμ αλλαγη πιστονιού.με λιγα λογια σουργελο ότι πληρωνεις παιρνεις.

    25
 • ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  Κάτοχος Benelli BN 251, μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος, σωστό αγχολυτικό στην στρεσαρισμένη πόλη που ζούμε!

    18
 • Ανδρέας

  Οδηγός CB6OOF HORNET του '09.Σκυλί μηχανάκι απροβλημάτιστο.Μόνο τα σέρβις του έχω πληρώσει μέχρι τώρα.

    27