Δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε ο αγώνας της Γαλλίας, για το MotoGP του 2020.

MotoGP: Αναβολή και για το Grand Prix Γαλλίας

Δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε ο αγώνας του Le Mans στην Γαλλία, όσο το πρωτάθλημα MotoGP του 2020 βυθίζεται σε ακόμα μεγαλύτερη αναταραχή. Δείτε περισσότερα.

Μια μάλλον αναμενόμενη εξέλιξη επισημοποιήθηκε πριν λίγο: Το Grand Prix της Γαλλίας, που θα γινόταν στην πίστα του Le Mans στις 17 Μαΐου, αναβάλλεται επίσης. Μάλιστα, σε συνοδεία με αυτά τα νέα, αναφέρεται και ότι το νέο πρόγραμμα δεν θα ανακοινωθεί, μέχρι νεωτέρας.
 
Κατά αυτό τον τρόπο, η πρεμιέρα του πρωταθλήματος πηγαίνει στις 31 Μαΐου, στην οποία έχει προγραμματιστεί το Grand Prix του Mugello της Ιταλίας, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να πραγματοποιηθεί και περισσότερες αναβολές αναμένονται.
 
Ως αποτέλεσμα των συνεχών αναβολών και μεταβολών του προγράμματος που η κρίση του κορωνοϊού έχει φέρει στο πρωτάθλημα, η Dorna δεν θα ανακοινώσει ξανά νέο πρόγραμμα αγώνων, μέχρι την έναρξη των αγώνων και την περαιτέρω εκτίμηση της κατάστασης. Το σενάριο για ένα πρωτάθλημα με λιγότερους αγώνες για φέτος φαίνεται ολοένα και πιο πιθανό, ενώ άσχημα είναι τα σενάρια για πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος. Όπως λένε ξένα μέσα, το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι αυτό της έναρξης των αγώνων τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο. Περιμένουμε και περισσότερα.