Θα γίνει η όχι ο αγώνας του MotoGP στην Ταϋλάνδη;

MotoGP: Αλαλούμ με το GP Ταϋλάνδης

Μεγάλο μπέρδεμα έγινε τα προηγούμενα 24ωρα για το Grand Prix Ταϋλάνδης, το οποίο αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα των MotoGP του 2021, για να επανέλθει αργότερα. Δείτε περισσότερα.

Τις προηγούμενες ώρες, ένα μεγάλο μπέρδεμα με το πρόγραμμα των MotoGP απασχόλησε τα παγκόσμια μέσα, ωστόσο τώρα φαίνεται πως έχει λυθεί. Πιο συγκεκριμένα, η αρχική είδηση που κυκλοφόρησε αφορούσε την ακύρωση του MotoGP Ταϋλάνδης για φέτος , λόγω των συνεπειών της πανδημίας του Covid-19. Αναφέρθηκε μάλιστα, ότι η πίστα μετακίνησε τις συμφωνηθείσες ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων MotoGP την πενταετία 2022-2026, αντί 2021-25 που ίσχυε αρχικά.
 
Ωστόσο, μετά από λίγες ώρες, η είδηση διαψεύσθηκε από επίσημες πηγές και συγκεκριμένα, από τον ίδιο τον Carmelo Ezpeleta: Ο Ισπανός επιχειρηματίας διαβεβαίωσε ότι η διεξαγωγή του GP Ταϋλάνδης παραμένει ως έχει, τουλάχιστον ως τώρα.
 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι εμβολιασμοί δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει στην Ταϋλάνδη, ενώ όλοι οι εισερχόμενοι στην χώρα πρέπει να βρεθούν σε αυστηρή καραντίνα 14 ημερών, σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία. Μέχρι στιγμής, ο αγώνας της Buriram στην Ταϋλάνδη είναι προγραμματισμένος για τις 10 Οκτωβρίου. Είμαστε εν αναμονή περαιτέρω εξελίξεων.