MotoE: Δοκιμές ξανά τον Ιούνιο

Επιστροφή στην δράση από το καλοκαίρι για την MotoE, η οποία συνέρχεται από την καταστροφική φωτιά στην Jerez. Δείτε περισσότερα.

Η MotoE κατηγορία, μετά το ισχυρό πλήγμα που δέχθηκε στην καταστροφή της Jerez, σηκώνεται ξανά στα πόδια της δειλά-δειλά, ανακοινώνοντας νέες δοκιμές. Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της Energica θα επιστρέψουν στην πίστα τον Ιούνιο, και πιο συγκεκριμένα στο σιρκουί της Βαλένθια.
 

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Energica βρίσκεται σε διαδικασία κατασκευής των νέων ηλεκτρικών μοτοσυκλετών και μέχρι τον Ιούνιο, αναμένεται να προλάβει να κατασκευάσει και πάλι τις 18 μοτοσυκλέτες που χάθηκαν, ενώ έχει και την στήριξη όλων των επιμέρους προμηθευτών της.
 
Ο πρώτος αγώνας για το νεοσυσταθέν πρωτάθλημα, θα γίνει τον Ιούλιο, στην Γερμανία και την πίστα του Sachsenring, ενώ οι τριήμερες δοκιμές που ανακοινώθηκαν για την Valencia θα ξεκινήσουν στις 17 Ιουνίου. Μάλιστα, οι δοκιμές θα περιλαμβάνουν και εξομοίωση ρυθμού αγώνα, στην οποία θα γίνουν πρόβες στρατηγικής και προσπεράσεων. Μάλιστα, ο «νικητής» της πρόβας θα κερδίσει μια Energica Eva για δική του χρήση!
 
Να θυμίσουμε εδώ , ότι το νέο ημερολόγιο αγώνων για την MotoE που έχει ανακοινωθεί, περιλαμβάνει 6 αγώνες σε 4 διαφορετικές πίστες: Sachsenring, Red Bull Ring, Misano και Valencia, με τις δύο τελευταίες πίστες να φιλοξενούν διπλούς αγώνες.