Moto Vinios: Το e-shop στα καλύτερά του

Μπες στο ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό κατάστημα της Moto Vinios για να βρεις κορυφαία αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας στις καλύτερες τιμές.

Η Moto Vinios δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς εδώ και πολλά χρόνια έχει καταξιωθεί στο χώρο των 2 τροχών διαθέτοντας απεριόριστη ποικιλία από καινούργιες και μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες, scooter και παπιά κάθε κατηγορίας και κυβισμού, αλλά και μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είδη ένδυσης αναβάτη.



Με στόχο την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των αναβατών η Moto Vinios δημιούργησε ένα εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα για μέσα από το οποίο μπορείτε να δείτε, να συγκρίνετε και να επιλέξετε μέσα από χιλιάδες είδη. Ένα κλικ στο www.motovinios.gr είναι αρκετό προκειμένου να δείτε από την άνεση του σπιτιού σας όλα τα διαθέσιμα προϊόντα. Το εύκολο και κατανοητό μενού σας επιτρέπει να εντοπίσετε άμεσα όλα όσα σας ενδιαφέρουν και μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με βάση την εταιρεία, τον τύπο και τιμή μέσα από τα φίλτρα που παρέχονται.  



Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται αυθημερόν πανελλαδικά, ενώ για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ δεν πληρώνετε έξοδα μεταφοράς. Μια τεράστια γκάμα από κράνη, μπουφάν, παντελόνια, γάντια, μπότες, ανταλλακτικά, λιπαντικά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να ανανεώσετε τον εξοπλισμό σας και να εφοδιάσετε τη μοτοσυκλέτα σας με όλα τα απαραίτητα. Τα προϊόντα είναι προσεκτικά επιλεγμένα και φέρουν την υπογραφή κορυφαίων κατασκευαστών. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Dainese, AGV, Shoei, Airoh, Alpinestars, Givi, Abus, Shad, Rev`it, Bering, Forma, Richa και πολλές άλλες. Θα τα βρείτε όλα στο καινούργιο, άρτια εξοπλισμένο κατάστημα στην οδό Μιχαλακοπούλου 152 και μπορείτε να απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό για κάθε σας απορία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.motovinios.gr
Facebook Page