Moto Τσαλίκης: Τα πάντα γύρω από Honda

Moto Τσαλίκης: Τα πάντα γύρω από Honda

Η Moto Τσαλίκης με 47 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μοτοσυκλέτας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και βελτίωσης για όλα τα μοντέλα Honda της αγοράς.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Η εταιρεία Μoto Τσαλίκης ιδρύθηκε το 1974 κι εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στο χώρο της μοτοσυκλέτας, με την ίδια υπευθυνότητα και συνέπεια. 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Στεγάζεται σε ένα σύγχρονο τριώροφο κτίριο όπου μπορείτε να βρείτε τα καινούργια μοντέλα Honda, καθώς και αξιόλογες μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες ή scooter, ανταλλακτικά, όπως και αξεσουάρ για τον αναβάτη και τη μοτοσυκλέτα.

Στο χώρο λειτουργεί ένα άρτια εξοπλισμένο συνεργείο, όπου εκτός από το εξουσιοδοτημένο service, παρέχει τη δυνατότητα για έλεγχο, επισκευή, αλλαγή ελαστικών, κλπ σε οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα για βελτιώσεις "αγωνιστικού επιπέδου" σε μοτοσυκλέτες, όσων πελατών το επιθυμούν.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι:
  • Εξουσιοδοτημένο service Honda.
  • Αλλαγή ελαστικών - ζυγοστάθμιση.
  • Βελτίωση μοτοσυκλέτας σε Αγωνιστικό επίπεδο.
  • Επισκευές - ανακατασκευές.
Η τεράστια εμπειρία του προσωπικού και τα πρωταθλήματα στους αγώνες, εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε είδους εργασία, από την απλή συντήρηση μέχρι την βελτίωση ή την αγωνιστική προετοιμασία της μοτοσυκλέτας. Με εγγύηση για την άψογη εξυπηρέτηση, η εταιρεία Μoto Τσαλίκης διασφαλίζει ότι οι πελάτες της θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες και τις τιμές της.   

Για περισσότερες πληροφορίες:

Διεύθυνση: Λ. Μαραθώνος 22 γέφυρα Σταυρού, Γλυκά Νερά, ΤΚ 153 54
Τηλέφωνο: 210 6046581
Φαξ: 210 6615126
Email: info@tsalikis.gr
Website
Facebook
 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »