Moto Success: Η επιτυχημένη επιλογή

Αν θέλεις το καλύτερο για τη μοτοσυκλέτα σου και ψάχνεις ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία, πήγαινε τώρα στη Moto Success.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

H Moto Success έχει περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο της μοτοσυκλέτας και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών ήταν και παραμένει ο απόλυτος στόχος της εταιρείας. Σήμερα ανήκει στο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων και επισκευαστών της Kymco και στο κατάστημα της εταιρείας θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα όπως το εντυπωσιακό Xciting 400 και φυσικά τη ναυαρχίδα της εταιρείας, το AK 550. Αν είστε σε φάση αναζήτησης μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας, η Moto Success διαθέτει μεγάλο στόλο προσεκτικά επιλεγμένων και εγγυημένων μοτοσυκλετών, scoooter και παπιών.

Για οποιαδήποτε εργασία επισκευής ή συντήρησης μπορείτε να απευθυνθείτε στη Moto Success. Η άρτια κατάρτιση του προσωπικού, τόσο στα μηχανολογικά όσο και στα ηλεκτρολογικά μέρη μιας μοτοσυκλέτας, απορρέει από τις ολοκληρωμένες σπουδές, την πολυετή πείρα και τη συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων. Οι τεχνικοί θα φέρουν εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες εργασίες, ενώ μπορούν να πραγματοποιήσουν βελτιώσεις κινητήρων και δωρεάν τεχνικό έλεγχο πριν το KTEO.

Από τη Moto Success δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, οπότε υπάρχει μεγάλη ποικιλία από μπαγκαζιέρες, κάγκελα, αντικλεπτικά, ζελατίνες μπαταρίες, εξατμίσεις, αλυσίδες και πολλά ακόμα προϊόντα καταξιωμένων κατασκευαστών. Ο αναβάτης βέβαια βρίσκεται στο επίκεντρο και μπορεί να επιλέξει κράνη, μπουφάν, γάντια, αδιάβροχα, μπότες και άλλα είδη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πάρνηθος 29, Ανω Κυψέλη

Τηλ.: 210 8673033

www.motosuccess.gr

Facebook Page
 

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:30

Σάββατο: 09:30 – 14:00