Moto Ξουχέλλης: Συνεχίζονται οι προσφορές σε δημοφιλή μοντέλα Kymco

Moto Ξουχέλλης: Συνεχίζονται οι προσφορές σε δημοφιλή μοντέλα Kymco

Συνεχίζονται οι προσφορές σε δημοφιλή μοντέλα της Kymco και έτσι η απόκτησή τους γίνεται εύκολη από τη Moto Ξουχέλλης.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Οι προσφορές Kymco δεν σταματούν

Με τις καλοκαιρινές διακοπές να πλησιάζουν γρήγορα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις το καινούργιο σου scooter. Στη Moto Ξουχέλλης θα βρεις best seller μοντέλα Kymco σε νέα, χαμηλότερη τιμή που σε φέρνει πιο κοντά στην απόκτησή τους. Η γκάμα της Kymco περιλαμβάνει μοντέλα από 50 έως 550 κυβικά, οπότε θα βρεις σίγουρα το δίκυκλο που καλύπτει τις δικές σου ξεχωριστές ανάγκες. Κάνε τις μετακινήσεις σου άνετες, γρήγορες και οικονομικές, γλιτώνοντας χρόνο και χρήμα. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
  • Kymco AGILITY +200: Από 2.985 ευρώ, μόνο 2.685 ευρώ
  • Kymco XTOWN 300: Από 4.960 ευρώ, μόνο 4.695 ευρώ
  • Kymco DOWNTOWN 300: Από 5895 ευρώ, μόνο 5.695 ευρώ

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Voge 300DS διαθέσιμο για test ride




Η Voge προστέθηκε πρόσφατα στο οπλοστάσιο της Moto Ξουχέλλης και η γκάμα της περιλαμβάνει Street, Classic και Adventure μοντέλα από 300 έως 650 κυβικά. H Moto Ξουχέλλης σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις τη Voge διαθέτοντας για test ride ένα από τα best seller της εταιρείας και συγκεκριμένα το μικρό adventure 300DS, μια κορυφαία πρόταση στην κατηγορία που προσφέρει όσα ζητάς από μία μοτοσυκλέτα για διαδρομές μέσα και έξω από την πόλη. Ο μονοκύλινδρος υδρόψυκτος κινητήρας 300 κυβικών αποδίδει 29 ίππους και 2,5 kg-m ροπής με απόλυτα ομαλό τρόπο λειτουργίας χάρη στον αντικραδασμικό άξονα που διαθέτει, ενώ είναι και αρκετά οικονομικός με μέση κατανάλωση 3,6 λ./100χλμ.

 

Τα μοντέλα της Thrust Motor διαθέσιμα από τη Moto Ξουχέλλης

Θέλοντας να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στους πελάτες της, η Moto Ξουχέλλης πρόσφατα ξεκίνησε συνεργασία και με τη Thrust Motor, μια εταιρεία που έκανε πριν λίγους μήνες την εμφάνισή της στην Ελληνική αγορά. Στον κατάλογό της θα βρει κανείς scooter από 125 μέχρι 400 κυβικά που ξεχωρίζουν με την σπορ εμφάνισή τους και την κορυφαία σχέση ποιότητας – τιμής. Δεν μένουν όμως μόνο εκεί καθώς είναι «φορτωμένα» με πλούσιο εξοπλισμό και ηλεκτρονικές ευκολίες που κάνουν άνετη τη συμβίωση μαζί τους. 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »