Ο Jack Miller παραμένει στην... σέλα του.

Miller: Μένει στην Pramac Ducati

Παραμένει στην ομάδα του ο Jack Miller ενώ δεν προσέρχεται στα MotoGP ο Alex Marquez, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Δείτε περισσότερα.

Τις προηγούμενες ημέρες, κυκλοφορούσαν έντονα φήμες περί ανόδου του Alex Marquez, του αδερφού του Marc, στην μεγάλη κατηγορία των MotoGP και μάλιστα στην ομάδα της Pramac Ducati. Ωστόσο, φαίνεται πως οι φήμες θα παραμείνουν φήμες, αφού με βάση τις τελευταίες πληροφορίες η συμφωνία μεταξύ Marquez-Pramac ναυάγησε, άρα ο Jack Miller κρατά την θέση του.

Ισπανικά και Ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι η προσέγγιση Marquez και Pramac δεν είχε μόνο αγωνιστικό χαρακτήρα αλλά και οικονομικό, μιας και η Pramac αναζητά κάποιον επιπλέον χορηγό και ήρθε σε επαφή με τον νεαρό Ισπανό και για αυτό τον λόγο. Από την άλλη, ο Alex Marquez εξερευνά δυνατότητες ανόδου στην μεγάλη κατηγορία, μαζί με τους μάνατζερ του, οι οποίοι είχαν επιβεβαιώσει την επαφή τους με την Pramac Ducati.

Με την συμφωνία να μην ολοκληρώνεται εν τέλει, ο Jack Miller παραμένει στην Pramac Ducati, παρά το γεγονός ότι φημολογείτο η μετακίνησή του στην εργοστασιακή ομάδα. Η τελευταία θέση παραμένει κατά πάσα πιθανότητα, στον Danilo Petrucci, ο οποίος εξασφάλισε τα απαιτούμενα αποτελέσματα για να πείσει την Ducati ότι αξίζει την ανανέωση. Αναμένονται και οι επίσημες επιβεβαιώσεις.