Πολυάριθμες προσφορές από την SYM για να αποκτήσετε ακόμη πιο εύκολα το επόμενο scooter σας!

Μεγάλες προσφορές από την SYM

Αποκτήστε τώρα το επόμενο scooter σας μέσα από τις μεγάλες προσφορές της SYM και επωφεληθείτε από καλύτερες τιμές και όχι μόνο! Δείτε περισσότερα...

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Ψάχνετε ποιοτικό scooter με προτεραιότητά σας την οικονομία απόκτησης και χρήσης; Η SYM, πρωτοπόρος στις πωλήσεις στον χώρο εδώ και πολλά χρόνια, πραγματοποιεί σημαντικές προσφορές για όλους εσάς.

Πιο συγκεκριμένα, το GTS 250i Start-Stop, με σύστημα ABS και Euro4, μπορεί να γίνει δικό σας σε νέα, εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Το GTS 250i φέρει ισχυρό κινητήρα 21,5 ίππων και χάρη στο σύστημα Start-Stop, μειώνει την κατανάλωση του κατά 7,6%. Τα GT χαρακτηριστικά του εγγυώνται απόλυτη άνεση για δύο άτομα σε μικρές και μεγάλες διαδρομές, ενώ κάτω από την σέλα μπορείτε να τοποθετήσετε μέχρι και 2 κράνη. Ακόμα, το GTS 250i φέρει παροχή ρεύματος 12V για να τροφοδοτήσετε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές

Μάθετε την τιμή και περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ



Ακόμα, το πασίγνωστο, εξαιρετικά επιτυχημένο Citycom 300i γίνεται ακόμα πιο δελεαστικό με μια νέα αχτύπητη τιμή! Ένα από τα καλύτερα scooters της κατηγορίας, το Citycom 300i είναι εξοπλισμένο με έναν πανίσχυρο κινητήρα 300 κυβικών και 28 ίππων. Οι μεγάλοι τροχοί των 16 ιντσών εγγυώνται σταθερότητα και αίσθηση ασφάλειας στον δρόμο, ενώ η ευελιξία, η άνεση και οι πολύ καλές επιδόσεις θα κάνουν την αστική σαας μετακίνηση απόλαυση. 

Μάθετε την τιμή και περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ



Και για όσους επιθυμούν ένα μοντέλο, ακόμα οικονομικότερο και μικρότερου κυβισμού, το Symphony ST 125 είναι για εσάς. Το μικρό «αδερφάκι» του Symphony ST200i, του πιο καλοπουλημένου scooter στην Ελλάδα, το μοντέλο των 125 κυβικών φέρνει την συνταγή της επιτυχίας στα 125 κυβικά. Με μεγάλους τροχούς 16 ιντσών, χώρο για ένα κράνος κάτω από την σέλα και ασύγκριτη ευελιξία, το μοντέλο θα σας λύσει τα χέρια στην πόλη. 

Μάθετε την τιμή και περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ 



Για όσους θέλουν ένα μοντέλο scooter με ακόμη πιο σπορ εμφάνιση, μια ακόμα προσφορά ισχύει για το Symphony SR125: Το scooter με την έντονα αθλητική σχεδίαση και τους μεγάλους τροχούς φέρει κινητήρα ισχύος 10,2 ίππων για συναρπαστικές επιδόσεις και διαθέτει τροχούς 16 ινστών για απόλυτη οδηγική ασφάλεια. 

Μάθετε την τιμή και περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ 



Τέλος, αν θέλετε να απολαύσετε τις ανέσεις του… ιδιωτικού σας Jet14, το μοντέλο των 200 κυβικών είναι διαθέσιμο σε προσφορά...εις διπλούν! Φέροντας τον επιτυχημένο κινητήρα των 200 κυβικών της εταιρείας, με απολαυστικές επιδόσεις και ABS, το Jet14 θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στην κίνηση, ενώ ο χώρος για ένα κράνος κάτω από την σέλα και η μελετημένμη εργονομία συμβάλλουν αποφασιστικά στην άνεση. 

Μάθετε την τιμή και περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ


Προλάβετε και επωφεληθείτε από τις προσφορές, όσο… έχετε καιρό ακόμα! Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στον πλησιέστερο αντιπρόσωπό σας SYM.

Web Advertorial