O Marc Marquez με τον αδερφό του Alex να ακολουθεί.

Marquez: Θέλω γρήγορη μοτοσυκλέτα, όχι εύκολη!

Ο Marc Marquez κάνει δηλώσεις με… αιχμές προς τους ομόσταυλους (νυν και πρώην) και τους αντιπάλους του. Τι δήλωσε μετά το test της Valencia;

Η Repsol Honda κατηγορήθηκε από πολλούς, ότι η αγωνιστική μοτοσυκλέτα της δεν είναι εύκολη να οδηγηθεί και είναι φτιαγμένη γύρω από τον Marc Marquez, ο οποίος έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος ο Marc, με δηλώσεις του, ρίχνει λάδι στη φωτιά υπογραμμίζοντας τι ζητά από την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Marc δηλώνει: «Αν έχουμε μια εύκολη μοτοσυκλέτα, αυτό θα βοηθήσει όλους τους αναβάτες με Honda, αλλά ο στόχος μου είναι να έχουμε την ταχύτερη μοτοσυκλέτα. Δεν έχει σημασία αν είναι δύσκολη η όχι, αυτό που θέλω είναι να προσπαθώ να κερδίζω. Δεν έχει σημασία αν πιέζω περισσότερο η λιγότερο όταν οδηγώ. Φυσικά όμως προσπαθούμε να δουλέψουμε με το πλαίσιο, να προσπαθήσουμε να είναι ευκολότερο στους ανταγωνιστικούς χρόνους γύρου». Ο πρωταθλητής δείχνει τα δόντια του και αυτό είναι σαφές.

Παράλληλα, ο Marc μίλησε και για την πρώτη του επαφή με την μοτοσυκλέτα του 2020, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το τεστ, κάναμε τα πρώτα μας βήματα με την μοτοσυκλέτα του 2020. Αφορούσαν τον κινητήρα και κάποιες αλλαγές στο πλαίσιο που θέλουμε να καταλάβουμε. Είχαμε θετικά και αρνητικά όπως πάντα. Αλλά γενικά, κάναμε καλό τεστ και σε 5 μέρες θα είμαστε στην Jerez και εκεί νομίζω ότι θα καταλάβουμε ακόμα καλύτερα. Οι δυο μοτοσυκλέτες είναι παρόμοιες στο χαρακτήρα και πιστεύω ότι αυτή του 2020 έχει μεγάλες δυνατότητες»