O Marc Marquez

Marquez: Θα χειρουργηθεί και στον δεξιό ώμο

Απαραίτητη θεωρεί την ιατρική επέμβαση στον δεξιό του ώμο ο Marc Marquez, θέλοντας να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το2019. Δείτε περισσότερα.

Μετά τον νέο του τραυματισμό στον δεξιό αυτή την φορά ώμο, ο Marc Marquez θα πραγματοποιήσει άλλη μια χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης. Ο αναβάτης της Repsol Honda θέλει να προλάβει τυχόν χειρότερη ζημιά στο χέρι του, καθώς αποκαλύφθηκε ότι η επίμαχη πτώση στην Jerez δεν ήταν η πρώτη φορά, που τον απασχόλησε.

Όπως λέγεται, ο Marc Marquez ένιωσε ενοχλήσεις πριν από τον αγώνα του Motegi, οι οποίες μάλιστα ήταν και εντονότερες μετά την απίστευτη πτώση του στην Μαλαισία. Έτσι, μετά την μερική εξάρθρωση που ο Marquez υπέστη στις δοκιμές της Jerez, η χειρουργική επέμβαση κρίθηκε απαραίτητη.

Ο ίδιος ο Marc δηλώνει για το συμβάν: «Το χειμώνα θα ήθελα να κάνω διακοπές και να ηρεμήσω λίγο μετά από αυτή την χρονιά, αλλά είναι ώρα να χειρουργηθώ και στον δεξιό ώμο. Όπως όλοι ξέρουν, πέρσι πέρασα δύσκολα το χειμώνα με την εγχείρηση στον αριστερό ώμο μου ο οποίος έχει μεγάλη ζημιά. Θέλω να αποφύγω το να φτάσει ο δεξιός μου ώμος  σε μια τέτοια κατάσταση και μίλησα με πολλούς γιατρούς για να δούμε τι επιλογές έχουμε.»

«Θα μας πάρει πάνω κάτω το ίδιο χρονικό διάστημα και θα δουλέψουμε με τον ίδιο τρόπο, για να έρθουμε στις δοκιμές τις Μαλαισίας όσο δυνατότεροι γίνεται» είπε ο Marquez αναφερόμενος προφανώς στην απαιτούμενη αποκατάσταση του χειμώνα.