Έκανε κίνηση επιστροφής της προκαταβολής του για το 2020 ο Marc Marquez;

Marquez: Προσέφερε να επιστρέψει την αμοιβή του 2020

Μια κίνηση του Marc Marquez που θα συζητηθεί: Όπως λέγεται, ο Ισπανός πολυπρωταθλητής έκανε πρόταση στην εταιρεία, να επιστρέψει χρήματα αμοιβής του, μετά από την αναγκαστική απώλεια της σεζόν! Δείτε περισσότερα.

Τις τελευταίες ώρες, μια είδηση που θα προκαλέσει συζητήσεις, κυκλοφόρησε σε ειδησεογραφικές πηγές του εξωτερικού. Πιο συγκεκριμένα, o Marc Marquez φαίνεται να έκανε πρόταση στην Honda, να επιστρέψει χρήματα που έλαβε ως αμοιβή για το 2020 (μέρος του 4ετούς συμβολαίου του), καθώς αναγκάστηκε να χάσει όλη την χρονιά λόγω του τραυματισμού του.
 
Όπως αναφέρουν τα μέσα, ο Marquez έκανε κίνηση επιστροφής της προκαταβολής της αμοιβής του για το 2020, πρακτικά δηλαδή όλα τα χρήματα που έλαβε «μπροστά», πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Honda αρνήθηκε την πρόταση του Marquez και δεν δέχθηκε τα χρήματα.
 
Με την συμμετοχή του Marquez ακόμη και στην σεζόν του 2021 να είναι ακόμη αβέβαιη, διάφορες «φωνές» κυκλοφόρησαν διεθνώς μιλώντας για εντάσεις μεταξύ Marquez και Honda, με την κίνηση αυτή του αθλητή να αποσκοπεί στην εξομάλυνση τους. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτε ακόμη και παραμένουμε σε αναμονή, για περαιτέρω εξελίξεις.