O Marc Marquez (αριστερά) δίπλα στον αδερφό του Alex.

Marquez: Ξεκίνησε συζητήσεις για συμβόλαιο

Μένει ή φεύγει από την Honda ο Marc Marquez; Ο ίδιος δήλωσε ότι ξεκίνησε τις συζητήσεις και άφησε… υποννοούμενα. Δείτε περισσότερα.

Ο Marc Marquez βρίσκεται «κοντά» σε ένα νέο συμβόλαιο και βάζουμε την λέξη σε εισαγωγικά, γιατί φαίνεται ότι χρόνο με τον χρόνο, η μεταγραφική περίοδος στα MotoGP έρχεται όλο και νωρίτερα. Πράγματι, τα συμβόλαια των περισσότερων αναβατών λήγουν στο τέλος του 2020 αλλά ο πόλεμος (γιατί περί αυτού πρόκειται) για τα μεγάλα ονόματα έχει ήδη αρχίσει.

Ο Marc Marquez λοιπόν, αποτελεί αυτή την στιγμή το ισχυρότερο μεταγραφικό όνομα και η εξασφάλισή του από μια ομάδα θα κοστίσει εκατομμύρια, ίσως και δεκάδες μάλιστα. Ο ίδιος με λακωνικές δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι συζητά ήδη για την νέα υπογραφή του. Ο Ισπανός είπε: «Η προτεραιότητα μου είναι η Honda, πάντα θα τους είμαι ευγνώμων για΄τι μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στα MotoGP. Έχουμε ξεκινήσει ήδη να μιλάμε και δίνω μεγάλη σημασία στο αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να δούμε αν η μοτοσυκλέτα είναι ανταγωνιστική. Έχω τις απαιτήσεις μου και αυτοί τις δικές τους»

Είναι γενικά αναμενόμενο, ότι ο Marquez πιθανότατα θα υπογράψει ξανά με την ομάδα της Repson Honda, όμως από τις δηλώσεις του ίδιου, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Marc να μιλά και με άλλες ομάδες. Αυτό και αν είναι αναμενόμενο: Το ενδιαφέρον τους για τον Ισπανό έχουν εκδηλώσει πολλάκις, η Ducati αλλά και η KTM. Λέτε να δούμε τον Marquez να αλλάζει ομάδα και μοτοσυκλέτα; Πολύ δύσκολο, θα λέγαμε εμείς, γιατί ο Ισπανός θα πρέπει να ικανοποιηθεί σε πολλαπλά επίπεδα για να το κάνει αυτό (χρηματικό, αγωνιστικό ομαδικό και ούτω καθεξής δηλαδή)… Ίδωμεν!