Ο Marc Marquez

Ο Marc Marquez

Marquez: Γλίτωσε το χειρουργείο και θα αρχίσει προπονήσεις

Ο Marc Marquez αναγκάστηκε να αποχωρήσει ξανά νωρίτερα από την ενεργό αγωνιστική δράση, αφού πριν τελειώσει καν το πρωτάθλημα του 2021, υπέστη έναν ακόμα τραυματισμό.

Αυτή την φορά, ο Ισπανός υπέστη ξανά πρόβλημα διπλωπίας, κάτι που τον είχε οδηγήσει σε χειρουργική επέμβαση το 2011 και στην απώλεια του τότε τίτλου στην Moto2. Τώρα, με επίσημη ενημέρωση από την Repsol Honda, ο Marc Marquez αναρρώνει ικανοποιητικά και θα ξεκινήσει ξανά τις προετοιμασίες του.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Δεν θα χρειαστεί να κάνει χειρουργείο   

Όπως δήλωσε η ομάδα στην ανακοίνωση της, ο Marc Marquez εμφάνισε ικανοποιητική ανάρρωση, κάτι που του επιτρέπει να συνεχίσει τις προπονήσεις, ενώ δεν ήταν απαραίτητη η εγχείρηση. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο αναβάτης, που τον περασμένο Οκτώβριο διαγνώστηκε με επεισόδιο διπλωπίας μετά από πτώση που υπέστη σε προπόνηση για το πορτογαλικό GP, συνέχισε τις περιοδικές επισκέψεις στον οφθαλμίατρο του για την εκτίμηση της εξέλιξης της όρασης του, μέσα στους 2 τελευταίους μήνες. Κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η πρόοδος που έγινε αξιολογείται ικανοποιητική και ως αποτέλεσμα, ο Marquez θα συνεχίσει με ένα συντηρητικό πρόγραμμα αντιμετώπισης τις επόμενες εβδομάδες».
 

Μπορεί να συνεχίσει προπονήσεις

Η ανακοίνωση συνεχίζει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η κατάσταση δεν εμποδίζει τον αναβάτη από το να συνεχίσει το σχέδιο των προπονήσεων του, για να προετοιμαστεί  για την νέα σεζόν». Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστροφή των αναβατών των MotoGP στις μοτοσυκλέτες τους θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου, με ένα τριήμερο shakedown test, πριν τις πρώτες επίσημες δοκιμές της 5ης και 6ης Φεβρουαρίου, πάντα στην πίστα της Sepang στη Μαλαισία. Πιστεύετε ότι ο Marquez θα μπορέσει να διεκδικήσει τίτλο, αν πιάσει την χρονιά από την αρχή και δεν μείνει ξανά εκτός αγώνων στην μέση;
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »