O Marc Marquez «πονεμένος» μέσα στο γκαράζ του.

Marquez: «Έβγαλε» και τον άλλο ώμο!

Ένα στιγμιαίο λάθος σε υγρό σημείο της Jerez το πρωί για να σημειώσει πτώση ο Marc Marquez, ο οποίος χτύπησε και τον δεξιό του ώμο! Δείτε τι συνέβη.

Ο Marc Marquez ταλαιπωρήθηκε πέρσι από το πρόβλημα της συνεχόμενης εξάρθρωσης του αριστερού του ώμου, κάτι το οποίο διόρθωσε με χειρουργική επέμβαση στο τέλος του έτους. Ωστόσο, ο 26χρονος πρωταθλητής τραυμάτισε και τον δεξιό του ώμο, στις δοκιμές της Jerez το πρωί προκαλώντας του, όπως λέει και ο ίδιος, μια «μερική εξάρθρωση».

Ο ίδιος δήλωσε για το συμβάν: «Ήταν λάθος μου, άνοιξα τη γραμμή μου και οι στροφές 5, 9 και 13 είχαν υγρά σημεία έξω από τις γραμμές, ειδικά το πρωι. Ακούμπησα ένα τέτοιο σημείο και έχασα το μπροστινό, έπεσα αργά αλλά μπήκα στην αμμοπαγίδα σε όχι καλή θέση και νομίζω ότι είχα μια μερική, όχι ολική, εξάρθρωση στον δεξιό μου ώμο. Τον καλό δηλαδή. Για αυτό πήγα στο ιατρικό κέντρο για να ελέγξω ότι όλα είναι οκ. Πονούσα, αλλά μπορούσα να συνεχίζω να δουλεύω γιατί είναι σημαντικό να δοκιμάσουμε τα νέα εξαρτήματα».

Ο Marquez δεν υπέστη ζημιά που να τον αναγκάσει να μείνει εκτός και παρέμεινε στην πίστα, χαλαρώνοντας λίγο τον ρυθμό του και επικεντρώνοντας την προσοχή του στις δοκιμές και όχι στους χρόνους. Ο Marc αναφέρθηκε συνοπτικά και στην απόδοση του αδερφού του Alex, ο οποίος σημείωσε τον 17ο χρόνο: «Συγκεντρωνόμαστε στην δική μου μεριά του box, γιατί εγώ δοκιμάζω τις νέες μοτοσυκλέτες αλλά αυτός μαθαίνει την κατηγορία. Αλλά σήμερα ήταν ήδη μόνο 1,2 δευτερόλεπτα πιο αργός από μένα , πρέπει να συνεχίσω να πιέζω γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάνει ο ομόσταυλος σου!»