Ο Marc Marquez

Ο Marc Marquez

Marquez: «Δεν σταματάω, θέλω να παλέψω, με αυτή την ομάδα»

Ο Marc Marquez βρίσκεται αντιμέτωπος με την πιο δύσκολη συγκυρία της καριέρας του, αφού μετά από ένα σερί ετών με ανεπανάληπτες επιτυχίες, τώρα αναρρώνει από δύο απανωτούς τραυματισμούς, ενώ η μοτοσυκλέτα του φαίνεται λιγότερο ανταγωνιστική.

Marquez: Έχω ακόμα κίνητρο να παλέψω για τίτλους, αλλά με αυτή την ομάδα μόνο

Ο Ισπανός πολυπρωταθλητής, μιλώντας για το σενάριο της απόσυρσης του που αναπόφευκτα έχει συζητηθεί αλλά και την σχέση του με την ομάδα του, είπε: «Είμαι 10 χρόνια στην ίδια ομάδα, 8 χαρούμενα και 2 όχι. Είναι η ομάδα της ζωής μου. Να σταματήσω; Εξαρτάται. Έχω ακόμα κίνητρο να παλέψω για το πρωτάθλημα, αλλά με αυτή την ομάδα και όχι με άλλη. Ίσως σε 3 ή 4 χρόνια, να πω ότι κάτι λείπει. Και είτε θα είναι η ομάδα, είτε ο αναβάτης.»
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Pedrosa: Ένα από τα πρώτα είδωλα του Marquez

Ο Marc Marquez ξεκίνησε την πορεία του στην μεγάλη κατηγορία, δίπλα στον Dani Pedrosa, με τον οποίο έμεινε ομόσταυλος για πολλά χρόνια. Ο 29χρονος Ισπανός είπε: «Είχα αφίσα του στο δωμάτιο μου. Όταν ήμουν παιδί, 2 αναβάτες ήταν που έκαναν την διαφορά: Ο Valentino και ο Dani. Για μένα, ο Pedrosa ήταν διαφορετικός. Το 2013, μετά την προθέρμανση είπα, βάλτε μου ότι χρησιμοποιεί ο Dani. Σε πολλούς αγώνες ξεκίνησα με την πνευματική θέληση να είμαι μαζί του. Έπρεπε να μάθω από κάποιον και αυτός μου δίδαξε πολλά.»
 

Σεβασμός στις δηλώσεις του για τον Valentino Rossi

Η ταραχώδης σχέση Rossi-Marquez δεν χρειάζεται πολλές εξηγήσεις. Στις τελευταίες του δηλώσεις για αυτό το θέμα, ο Marquez είπε:  «Τον θαυμάζω για όλα όσα έχει κάνει για τον μοτοσυκλετισμό, όχι μόνο για τα πρωταθλήματα του, αλλά γιατί είναι ο αναβάτης που εντυπωσίασε περισσότερο από όλους. Στην πίστα, δίδαξε πολλά σε εμάς τους αναβάτες που μαθαίναμε. Δεν ντρέπομαι να το πω. Μπορείς να τα πηγαίνεις καλά ή όχι, με έναν άνθρωπο, αυτό όμως δεν αφαιρεί τίποτα από τις αρετές του».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »