O Marc Marquez

Marquez: Βγήκε από το νοσοκομείο

Εξιτήριο μετά από 10 ημέρες από την τρίτη επέμβαση στο χέρι του, πήρε ο Marc Marquez συνεχίζοντας την ανάρρωση στο σπίτι του. Δείτε περισσότερα.

Πριν λίγες ώρες, έγινε γνωστό ότι ο Marc Marquez βγήκε από το νοσοκομείο, στο οποίο ήταν επί 10 ημέρες, μετά την τρίτη χειρουργική επέμβαση που κρίθηκε απαραίτητη στο δεξί του χέρι. Με μια λιτή ανακοίνωση, η Honda δήλωσε ότι ο 27χρονος πολυπρωταθλητής θα συνεχίσει την αποκατάσταση του, στο περιβάλλον του σπιτιού του.
 
Συγκεκριμένα, η ομάδα της Repsol Honda δήλωσε ότι «η πορεία ανάρρωσης του Marc Marquez μετά το χειρουργείο της 3ης Δεκεμβρίου εκτιμήθηκε ως ικανοποιητική από την ομάδα γιατρών του», ενώ ανέφερε ότι θα «συνεχίσει την ανάρρωση στο σπίτι του με την συγκεκριμένη αγωγή αντιβιοτικών».
 
Τις προηγούμενες ημέρες είχε κυκλοφορήσει ευρέως η είδηση, ότι ο Marc Marquez υπέστη μόλυνση μετά την εγχείρηση στο σημείο, πράγμα που κατέστησε αναγκαία και την παραμονή του στο νοσοκομείο για 10 ημέρες. Ακόμα, ξένες και όχι μόνο πηγές κάνουν λόγο για την ανάγκη και 4ης επέμβασης στο χέρι του Marquez, ωστόσο η Honda δεν έχει επιβεβαιώσει σε καμία περίπτωση την εν λόγω πληροφορία.
 
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση από την ομάδα για το αν και πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ο Marc Marquez το 2021. Αναμένουμε και περισσότερα…