• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

O Marc Marquez

Marc Marquez: Νέα ανακοίνωση για την υγεία του

 

Νέα για την ανάρρωση του πρωταθλητή του 2019 Marc Marquez, εξέδωσε η ομάδα του, Repsol Honda, μετά από φήμες για νέο απαιτούμενο χειρουργείο. Δείτε περισσότερα.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Με μόλις 4 αγώνες να απομένουν για την λήξη του φετινού, μικρότερου (ελέω COVID φυσικά) πρωταθλήματος MotoGP, ο Marc Marquez είναι ακόμα απών από τις πίστες αλλά και από κάθε δημόσια αγωνιστική δραστηριότητα. Τις τελευταίες ημέρες, λοιπόν, κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 δεν είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ανάρρωσης του και ετοιμάζεται να κάνει και μια 3η εγχείρηση στο δεξί του χέρι. Αυτό το συμβάν οδήγησε σε επίσημη τοποθέτηση της ομάδας του 27χρονου πολυπρωταθλητή.  
 
Πιο συγκεκριμένα, η Repsol Honda δήλωσε για το θέμα: «Η ομάδα θα ήθελε να επιβεβαιώσει ότι η ανάρρωση του Marc Marquez προχωρά όπως έχει σχεδιαστεί. Είναι μια μεγάλη και έντονη αποκατάσταση αλλά ο Marc και τα μέλη της ομάδας του δεν έχουν λόγο να ανησυχούν».
 
Παράλληλα, και ο ίδιος ο Marc Marquez κοινοποίησε φωτογραφία του στα social media, δείχνοντας μια από τις ασκήσεις που κάνει και λέγοντας χαρακτηριστικά «Συνεχίζουμε με την αποκατάσταση».
 
Ο Marc Marquez αναμένεται να απουσιάσει τόσο από το Teruel GP που έρχεται αυτή την Κυριακή, όσο και από τους επόμενους 2 που θα γίνουν στην Valencia, ενώ έχει δηλώσει την επιθυμία του να τρέξει στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στο Portimao της Πορτογαλίας. Εμείς του ευχόμαστε ξανά, καλή ανάρρωση και ποτέ ξανά τέτοια.