H MV Agusta Rush 1000

MV Agusta Rush 1000: Μπαίνει στην παραγωγή

Η εξωφρενική και άκρως περιορισμένης παραγωγής Rush της MV Agusta, μπαίνει στην παραγωγή με τους ιδιοκτήτες της να την περιμένουν με αγωνία. Πότε θα παραδοθούν τα πρώτα κομμάτια;

H καταπληκτική MV Agusta Rush 1000 παρουσιάστηκε στα πλαίσια της περσινής EICMA, ως μια extreme εκδοχή του νέου Brutale 1000. Η Rush αποτελεί ένα σχεδιαστικό… θαύμα, που δημιουργήθηκε φέροντας στοιχεία από την Formula 1 και τα MotoGP, για… ολίγους τυχερούς που έχουν την δυνατότητα να την αποκτήσουν και να την απολαύσουν και τώρα, μαθαίνουμε ότι η μοτοσυκλέτα μπαίνει στην διαδικασία της παραγωγής.
 
Πράγματι, τα αποκλειστικά 300 κομμάτια της Rush που θα φτιαχτούν, θα ξεκινήσουν να κατασκευάζονται τον Ιούνιο. Αυτό σημαίνει ότι στο τέλος του επόμενου μήνα οι πρώτοι τυχεροί ιδιοκτήτες Rush θα τις παραλάβουν.
 
Και για να μην… ξεχνιόμαστε, ας ρίξουμε ξανά μία γρήγορη ματιά στα χαρακτηριστικά της Rush: Η μοτοσυκλέτα θα αποδίδει 209 ίππους ενώ, αν ο αναβάτης επιλέξει το αγωνιστικό πακέτo, τότε η ισχύς ανεβαίνει στους 212 ίππους χάρη σε εξάτμιση τιτανίου και νέα χαρτογράφηση του κινητήρα. Η Rush είναι… γεμάτη στο ανθρακόνημα και «κοσμείται» με περιφερειακά της Ohlins και της Brembo, ενώ η τιμή της αναμένεται να ξεπεράσει αρκετά τις 30.000 ευρώ.