Η νέα MV Agusta Brutale 1000 ML

Η νέα MV Agusta Brutale 1000 ML

Η νέα MV Agusta Brutale 1000 ML

Η νέα MV Agusta Brutale 1000 ML

MV Agusta Brutale 1000 ML: Μόνο για έναν!

Μια ακόμα περιορισμένη ή μάλλον… μοναδική μοτοσυκλέτα, ανακοίνωσε η MV Agusta. Δείτε περισσότερα…

Δεν μας ξαφνιάζει πλέον, που η MV Agusta παρουσιάζει μια ακόμη «κατά παραγγελία» μοτοσυκλέτα, αγού η ultra-premium ιταλική μάρκα έχει χτίσει τον θρύλο της τα τελευταία χρόνια, κυρίως κάνοντας αυτό. Αυτή την φορά λοιπόν, η εταιρεία του Varese ξαναχτυπά με την μοτοσυκλέτα που βλέπετε, η οποία είναι η Brutale 1000 «ML».
 
Η νέα μοτοσυκλέτα δεν είναι απλά μία περιορισμένης παραγωγής, αλλά θα είναι ένα μοναδικό κομμάτι και μάλιστα, για έναν και «μυστηριώδη» ιδιοκτήτη του οποίου η ταυτότητα δεν αποκαλύπτεται. Ωστόσο, σύμφωνα με σενάρια και πληροφορίες του εξωτερικού, αυτός είναι ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας του 2006, Marcello Lippi. Η ιστορία πίσω από την μοτοσυκλέτα, επιβεβαιώνει τρόπον τινά το σενάριο αυτό και εξηγούμαστε…
 
Η έμπνευση πίσω από την νέα Brutale 1000 ML είναι η παλιότερη Brutale 910R Italia, η οποία κατασκευάστηκε προς τιμήν της κατάκτησης του παγκόσμιου κυπέλλου ποδοσφαίρου του 2006 από την Ιταλία και δωρίστηκε από τον Claudio Cαstiglioni στους παίκτες και τον προπονητή της εθνικής ομάδας, με την καθεμία μοτοσυκλέτα αριθμημένη και με το όνομα του ιδιοκτήτη της σε πλακέτα. Για αυτό και η ML είναι βαμμένη στο χαρακτηριστικό μπλε χρώμα της Εθνικής Ιταλίας, μαζί με την χαρακτηριστική τριχρωμία της σημαίας τους και χρυσό χρώμα στις ζάντες, το πίσω τμήμα του πλαισίου, το ψαλίδι και αλλού. 

Μηχανολογικά, πρόκειται για μία ακόμη Brutale, οπότε δεν έχουμε διαφορές εκεί, με την μοτοσυκλέτα να αποδίδει 205 ίππους και να εξοπλίζεται με ολόκληρο το πακέτο ηλεκτρονικών του μοντέλου παραγωγής. Φυσικά, μάλλον δεν θα μαθευτεί ποτέ «επίσημα», αν ο ιδιοκτήτης της νέας Brutale ML είναι όντως, ο Marcello Lippi. Μπορούμε φυσικά, όμως, να την θαυμάσουμε.