Ο Luca Marini (αριστερά), δίπλα στον Valentino Rossi.

Luca Marini: «Αδύνατη» η σύσταση ομάδας με τον Rossi

Δεν θα δούμε ομάδα που θα φιλοξενήσει τον ίδιο, αλλά και τον Valentino Rossi μαζί, το 2021 στα MotoGP, λέει ο Luca Marini. Δείτε τι δήλωσε.

Ο νεαρός Luca Marini είναι ο ετεροθαλής αδερφός του Valentino Rossi, που θα αγωνίζεται στην κατηγορία Moto2 το 2020 στην ομάδα Sky VR46 Team, –ποια άλλη, άλλωστε! Μετά την είδηση για την αποπομπή του Rossi από την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha το 2020, πολλοί  έκαναν λόγο για σύσταση μιας νέας ομάδας από τον Rossi, στην οποία θα τρέξουν μαζί τα δύο αδέρφια. Ωστόσο, ο Luca Marini δεν το πιστεύει αυτό.

Ο νεαρός Ιταλός είπε: «Όλοι μου το λένε, αλλά μοιάζει αδύνατον.», ενώ συμπλήρωσε όσον αφορά την πιθανή άνοδό του στα MotoGP: «Αν δούμε την μέχρι τώρα κατάσταση, για το MotoGP μου φαίνεται απίθανο τώρα. Στους πρώτους αγώνες φέτος όλα τα συμβόλαια για το 2021 θα έχουν κλείσει και τώρα είναι λίγες οι θέσεις που έχουν απομείνει.»

Ο Marini σημείωσε ότι στόχος του είναι μια καλή χρονιά, αν θέλει να ελπίζει σε ένα MotoGP συμβόλαιο στο μέλλον: «Πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος στην σεζόν και να προσπαθήσω για καλά αποτελέσματα,  γιατί στο τέλος του χρόνου θα υπάρχουν κάποιες θέσεις ανοιχτές. Είδαμε ότι ο Alex Marquez κέρδισε το πρωτάθλημα και αναβαθμίστηκε στην εργοστασιακή ομάδα της Repsol Honda. Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά πρέπει να φέρεις καλά αποτελέσματα στην Moto2 πρώτα»