Lorenzo: Μένει εκτός δοκιμών της Sepang

Την χειρότερη δυνατή εξέλιξη είχε η νέα περιπέτεια του Jorge Lorenzo με την υγεία του. Δείτε περισσότερα...

Μετά τον τελευταίο του τραυματισμό στο αριστερό σκαφοειδές οστό, ο Jorge Lorenzo θα αναγκαστεί να χάσει τις δοκιμές της Sepang, που θα γίνουν από τις 6 μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου στην Μαλαισία. Ο 32χρονος πολυπρωταθλητής έλαβε σαφείς οδηγίες από τους γιατρούς του, προκειμένου να είναι σε καλή φυσική κατάσταση για το πρωτάθλημα του 2019.

Ο Lorenzo υπέστην τον τραυματισμό του αυτό, σε προπόνηση που έκανε στο χώμα. Μετά την εμφάνισή του σε νοσοκομείο της Verona στην Ιταλία, η Honda επισήμως ανακοίνωσε τον τραυματισμό του χωρίς πολλές λεπτομέρειες αρχικά. Ο Ισπανός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όπου του τοποθετήθηκε μια βίδα τιτανίου για την σταθεροποίηση του οστού, που έχει μια πολύ αργή ανάρρωση λόγω της χαμηλής αιμάτωσης του.

Ο Lorenzo θα μπορέσει να είναι παρών στην παρουσίαση της ομάδας της Repsol Honda που θα γίνει την Τετάρτη, ενώ αναμένεται να περάσει την σημερινή ημέρα στο νοσοκομείο. Η απόφαση του να χάσει ο Lorenzo τις δοκιμές της Sepang ήταν, όπως αναφέρεται, «κοινή απόφαση μεταξύ του αναβάτη και της ομάδας». Μια κάθε άλλο παρά επιθυμητή εξέλιξη για τον Ισπανό αναβάτη, ο οποίος στην καλύτερη περίπτωση, θα έχει συμμετοχή στις τελευταίες δοκιμές πριν την σεζόν που θα γίνουν στο Κατάρ, από 23 μέχρι 25 Φεβρουαρίου.