Lorenzo: Επιστρέφει στην πίστα

Θα οδηγήσει στα δοκιμαστικά του Qatar αυτό το Σαββατοκύριακο ο Ισπανός, ο οποίος αναγκάστηκε να χάσει τα τεστ της Sepang. Δείτε περισσότερα…

Ο Jorge Lorenzo δηλώνει έτοιμος πλέον, να ανέβει ξανά στην αγωνιστική Honda RC213V και πιο συγκεκριμένα, στα δοκιμαστικά του Qatar. Ο Ισπανός αναβάτης θα συμμετέχει στην δράση της Αραβικής πίστας, που θα λάβει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο, οδηγώντας για πρώτη φορά ντυμένος με τα επίσημα αγωνιστικά χρώματα του.

Έχοντας αναγκαστεί να μείνει εκτός πίστας, κατά την διάρκεια των τεστ στην Sepang που έγιναν πριν λίγες μέρες, αλλά θα οδηγήσει κανονικά στο Κατάρ, όπου και θα εκτιμήσει την φυσική του κατάσταση, 2 εβδομάδες πριν τον πρώτο αγώνα.

Ο Lorenzo είχε υποστεί κάταγμα στο δεξί σκαφοειδές οστό σε προπόνηση motocross και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της βλάβης και την είσοδο σε μια ταχύρρυθμη διαδικασία ανάρρωσης. Για την επιστροφή του στην πίστα, δηλώνει συγκεκριμένα: «Δούλεψα πολύ για την βελτίωση της κατάστασης μου και είμαι ικανποιημένος από την πρόοδο μου. Φυσικά θα ήθελα να είμαι καλύτερα, αλλά νιώθω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε μια παραγωγική δοκιμή.»

«Πρώτα πρέπει να δούμε πόσο καλά θα αισθάνομαι πάνω στην μοτοσυκλέτα. Η Honda έκανε μεγάλη πρόοδο στην Sepang και ανυπομονώ να επιστρέψω στην RC213V και να προετοιμαστώ για την σεζόν που έρχεται» συμπλήρωσε ο Lorenzo.