Αναληθείς οι φήμες για την απόσυρση του Jorge Lorenzo, λέει το κοντινό του περιβάλλον.

Lorenzo: Διάψευση στις φήμες απόσυρσης

Αρνούνται κάθετα την πιθανότητα απόσυρσης του Jorge Lorenzo οι συνεργάτες του από την ομάδα και το ίδιο το HRC. Δείτε περισσότερα.

Πριν λίγα 24ωρα, οι φήμες για την απόσυρση του Jorge Lorenzo από την ενεργό δράση έκαναν το γύρο του κόσμου και επαφίονταν στον τραυματισμό του Ισπανού και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Ωστόσο επισήμως όλες αυτές οι φήμες διαψεύσθηκαν, από τον Alberto Puig της Repsol Honda και τον Tetsushiro Kuwata του HRC.

Συγκεκριμένα, το περιβάλλον συνεργατών του Lorenzo αρνήθηκε κάθε πιθανότητα απόσυρσης του αναβάτη, τονίζοντας την ύπαρξη ενός συμβολαίου μέχρι το 2020 το οποίο πρέπει να τηρηθεί. Ο Alberto Puig δηλώνει επανειλημμένα ότι «δεν γνωρίζει τίποτα» για το θέμα, ενώ πιο συγκεκριμένα και αναλυτικά τοποθετήθηκε ο Kuwata.

Ο επικεφαλής του HRC είπε: «Δεν είναι αλήθεια (ότι αποσύρεται ο Lorenzo). Πιστεύουμε σε αυτόν, πάντα σεβόμαστε τα συμβόλαιά μας, απλά συγκεντρωνόμαστε στο να πετύχουμε τον στόχο μας μαζί του. Δεν σκεφτόμαστε να πάμε σε διαφορετικούς δρόμους, έχουμε έναν μόνο δρόμο και είναι κοινός μας στόχος. Εκτός από το πρωτάθλημα αναβατών υπάρχει και το πρωτάθλημα ομάδων και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε αυτή την αποστολή μαζί του Φυσικά μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει.