O Jorge Lorenzo με τον Cal Crutchlow, σε παλαιότερη φωτογραφία.

Lorenzo-Crutchlow: Κουβέντες «δηλητήριο» μεταξύ τους

Ένα μάλλον κακεντρεχές σχόλιο από τον Lorenzo και η ανάλογη απάντηση του Crutchlow, δείχνουν ότι ένα ακόμα μέτωπο στα paddocks των MotoGP είναι ανοικτό. Τι ακριβώς έγινε;

Είναι γνωστό, ότι ο Jorge Lorenzo δεν θα παρέχει πλέον τις υπηρεσίες του ως δοκιμαστής στην Yamaha από το 2021, αφού η εταιρεία τον αντικατέστησε με τον Cal Crutchlow σε μια συγκυρία που μπορεί να προκαλέσει συζήτηση. Ήδη, φήμες έλεγαν ότι η Yamaha δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη από την απόδοση του Jorge Lorenzo στον νέο του ρόλο, αντικαθιστώντας τον γρήγορα. Ο Lorenzo –για άλλη μια φορά, δυστυχώς- δεν έκρυψε την πικρία του βάλλοντας ένα όχι και τόσο ευγενικό σχόλιο προς τον Cal Crutchlow.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο Lorenzo σχολίασε την εναλλαγή του με τον Crutchlow ως «σαν να ανταλλάζεις χρυσό με μπρούτζο», με… προφανή την τοποθέτηση του για τα δύο μέταλλα. Ο Cal Crutchlow, από την άλλη, σήκωσε το γάντι και απάντησε στην τοποθέτηση του Lorenzo.
 
Ο Βρετανός είπε: «Δεν έχω κάτι να του πω. Αισθάνεται όπως αισθάνεται. Τον σέβομαι πλήρως σαν αγωνιζόμενο, είναι 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής –και θα στο πει πολλές φορές ότι είναι 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής! Είναι απίστευτος όταν αγωνίζεται και πολύ ιδιαίτερος στην μοτοσυκλέτα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλός δοκιμαστής. Τόσο απλά. Νομίζω ότι πρέπει να μην παίρνετε όσα λέει πολύ σοβαρά και απλά να πηγαίνετε παρακάτω».
 
«Δεν με επηρεάζει και τόσο. Είμαι χαρούμενος. Έχω πράγματα να κάνω, έχω οικογένεια φίλους και προφανώς αυτός απλά βαριέται σπίτι του» είπε, ιδιαίτερα αιχμηρά, ο Crutchlow ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του!