Kymco DT X360: Νέο άλμα από την Kymco

Kymco DT X360: Νέο άλμα από την Kymco

Το ολοκαίνουργιο crossover DT X360 της Kymco, συνδυάζει πλούσια adventure χαρακτηριστικά με την πρακτικότητα των scooter, βάζοντας τέλος στα όρια της μετακίνησης.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Θέλοντας να καλύψει κάθε ανάγκη, η γκάμα της Kymco εμπλουτίζεται με το DT X360, ένα adventure scooter που συνδυάζει την καθημερινότητα με την περιπέτεια. 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »




τα στοιχεία της περιπέτειας είναι έκδηλα στην εμφάνιση του μοντέλου, χωρίς όμως να αλλοιώνουν την καθιερωμένη σιλουέτα των scooter αλλά και τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Kymco που ξεκίνησε από το AK550. Στο μπροστινό μέρος ξεχωρίζει το ράμφος κάτω από τους Led προβολείς, καθώς και η μεγάλη εισαγωγή αέρα που χαρίζει επιβλητική όψη φανερώνοντας τις πιο άγριες διαθέσεις του DT X360, ενώ το πίσω μέρος είναι πιο συμβατικό και τονίζεται από τα έντονα χρώματα.



Καρδιά του μοντέλου αποτελεί ένας μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας 320 κυβικών ο οποίος θα αποδίδει 28,8 ίππους στις 7.250 με 3.1 χλγμ ροπής στις 5.750, ενώ ο πλούσιο εξοπλισμός περιλαμβάνει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, δύο θύρες φόρτισης USB καθώς και traction control. 



Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από 3 έγχρωμες ψηφιακές οθόνες με όμορφο σχεδιασμό, ενώ το σύστημα διασύνδεσης noodoe, μέσω ειδικής εφαρμογής για smartphone δίνει πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες και σε χρήσιμες ενημερώσεις.



Το βάρος ανέρχεται στα 194 κιλά, ενώ οι τροχοί από ελαφρύ κράμα 14 και 13 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα θα εφοδιάζονται με ελαστικά μικτής  χρήσης σε διαστάσεις 120/80-14 και 150/70-13. Η σέλα βρίσκεται στα 800χιλ γεγονός που συναινεί σε μια πιο όρθια θέση οδήγησης και κάτω από αυτήν υπάρχει χώρος για 2 κράνη. Εξτρά μικροαντικείμενα μπορούν να τοποθετηθούν στο ντουλαπάκι της ποδιάς.

Η τιμή του Kymco DT X360 είναι στα 5.690 ευρώ.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »