Δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα για την φετινή σεζόν του MotoGP...

Κινδυνεύει και το GP του Texas λόγω κορωνοϊού;

O αγώνας της 5ης Απριλίου, που έχει πάρει άτυπα την «πρεμιέρα» του MotoGP ελέω κορωνοϊού ίσως κινδυνεύει με ακύρωση, όπως πηγές του εξωτερικού λένε. Δείτε περισσότερα.

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να προκαλεί χάος στις αθλητικές διοργανώσεις παγκοσμίως καθώς τώρα απειλείται για άλλη μια φορά, η έναρξη του πρωταθλήματος των MotoGP. Πιο συγκεκριμένα, ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανόν ο αγώνας του Texas, που ήταν προγραμματισμένος για τις 5 Απριλίου, να αναβληθεί ή να ακυρωθεί επίσης.

Τα διεθνή ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο δήμαρχος της πόλης του Austin, Steve Adler, την κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, απαγορεύοντας την διεξαγωγή κάθε εκδήλωσης με συγκέντρωση άνω των 2.500 ανθρώπων. Κατά αυτό τον τρόπο, αν το μέτρο δεν ανακληθεί μέχρι τουλάχιστον το τέλος Μαρτίου, η διεξαγωγή της πρεμιέρας των MotoGP κινδυνεύει για άλλη μια φορά.

Φυσικά, υπάρχει η περίπτωση να συμφωνηθεί η διεξαγωγή του αγώνα «κεκλεισμένων των θυρών», σύμφωνα με τις σκέψεις έκτακτης ανάγκης που έχει ο Carmelo Ezpeleta. Ακόμα, οι πληροφορίες είναι σε επίπεδο σεναρίων αφού η Dorna δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα. Περιμένουμε και περισσότερα.